Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Εφημερίες ΕΣΥ -ΥΥ-ΚΑ και Ε.Ε.
Harper:
Αυτός ο "υπουργός" μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί. Πλέον χρειάζεται ένα εμφραγματάκι στο ΕΣΥ αν όχι για να πάρουμε τα όσα μας υποσχέθηκε τουλάχιστον για να ξεμπροστιαστεί στην κοινή γνώμη και να πάει στο σπιτάκι του.Δεν ανέχομαι την κοροϊδία από κανένα και ο "μάγκας" μας έχει ξεφτυλίσει όλους.ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!
orfeo:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν υπάρχουν λεφτα για τους ιατρούς ...μόνο για τους αγρότες.
--- Τέλος παράθεσης ---
Όπως ευθέως είπε και κάποιος παράγοντας του Υπουργείου Υγείας-συγνώμη, αλλά δε θυμάμαι ποιος ήταν- σε προηγούμενη κινητοποίηση η διαπραγματευτική μας δύναμη υπολογίζεται με το αν μπορούμε να κλείσουμε την Αριστοτέλους ή κάποιο κεντρικό δρόμο. Όπως καταλαβαίνετε συνάδελφοι, όλα αποκτώνται μέσω εκβιασμού και όχι ανάλογα με το δίκαιο ή το νόμιμο των αιτημάτων. Δυστυχώς τα πολλά χρόνια σπουδών και συνεχούς εκπαίδευσης αποτρέπουν τον άνθρωπο από τη συγκεκριμένη νοοτροπία διεκδίκησης, αλλά ακόμα και από τη λογική των μαζικών συγκεντρώσεων. (Οι μαζικές γενικές συνελεύσεις που καταλήγουν να εκπροσωπούνται από λίγα άτομα-τα οποία ενίοτε ζητάνε τελικά άλλα απ' αυτά που συμφωνήθηκαν- δεν μετράνε, γιατί δεν προκαλούν κυκλοφοριακό πρόβλημα στη χώρα)
Όσοι διαθέτουν ογκώδη οχήματα ή γνωρίζουν άτομα που μπορούν να διαθέσουν τέτοια, ευπρόσδεκτοι...
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌπως ευθέως είπε και κάποιος παράγοντας του Υπουργείου Υγείας-συγνώμη, αλλά δε θυμάμαι ποιος ήταν- σε προηγούμενη κινητοποίηση η διαπραγματευτική μας δύναμη υπολογίζεται με το αν μπορούμε να κλείσουμε την Αριστοτέλους ή κάποιο κεντρικό δρόμο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ο τ. Υπουργός Υγείας κ. Κ. Στεφανής το είπε.
Πού 'σου το φελέκι μας, που πάμε και μπλέκουμε.
felek (τουρκ.) = μοίρα, τύχη
Αγωνιστική Παρέμβαση:
Από σημερινή ανακοίνωση του ΥΥΚΑ:Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
...."Τη στιγμή που η κυβέρνηση ολοκλήρωσε και καταθέτει στη Βουλή μέχρι το τέλος της εβδομάδος Σχέδιο Νόμου, που αφορά στη Συλλογική Σύμβαση του Υπουργείου Υγείας με την ΟΕΝΓΕ, στη ρύθμιση των χρεών των νοσοκομείων και των Ασφαλιστικών Ταμείων και στην έκτακτη πρόσληψη 5.500 νοσηλευτών, θέματα που το ΠΑΣΟΚ ουδέποτε τόλμησε ή ακόμα και επεχείρησε να αγγίξει, οι εκπρόσωποι της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όρισαν σημερινή συνέντευξη τύπου, από τον πανικό τους να ακυρώσουν τη μεγαλύτερη παρέμβαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας".
Μπορούν να μας πουν ακριβώς.... ΠΟΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ; :)
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ααααααααα, μαζί με τις προσλήψεις των 5000 νοσηλευτών πάει πακέτο η συλλογική σύμβαση;
Τώρα εξηγούνται όλα!
Τροποποίηση: 5500 είναι οι νοσηλευτές. Συγγνώμη για το λάθος!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση