Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
8 Μαΐου 2025, 01:55:18

Αποστολέας Θέμα: Ακύρωση συνταγής ταινιών σακχ, και νέα  (Αναγνώστηκε 217 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

6 Μαΐου 2025, 01:08:47
Αναγνώστηκε 217 φορές
Αποσυνδεδεμένος

schumifer

Καλησπέρα!

Σε ασθενή που έχει χάσει τις σελίδες που του εκτύπωσε ο παθολόγος του για να παίρνει ένα κουτάκι με ταινίες σακχάρου, δεν μπορώ να συνταγογραφήσω καινούριες ταινίες μέσω του Συνταγογράφηση Παροχών ΕΚΠΥ . Υπάρχει τρόπος να εκτυπώσω την παλιά ή να την ακυρώσω και να γράψω καινούρια;

6 Μαΐου 2025, 12:44:21
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

fanisgp

Επώνυμοι
Απ΄ότι ξέρω όχι. Πρέπει αυτός που τις έγραψε να κάνει την ακύρωση.

6 Μαΐου 2025, 16:16:55
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Καλησπέρα!

Σε ασθενή που έχει χάσει τις σελίδες που του εκτύπωσε ο παθολόγος του για να παίρνει ένα κουτάκι με ταινίες σακχάρου, δεν μπορώ να συνταγογραφήσω καινούριες ταινίες μέσω του Συνταγογράφηση Παροχών ΕΚΠΥ . Υπάρχει τρόπος να εκτυπώσω την παλιά ή να την ακυρώσω και να γράψω καινούρια;

Θα πρέπει να ψάξεις στην πλατφόρμα των αναλωσίμων ένα κουτάκι που έχει ως σύμβολο ένα φακό, και με την βοήθεια του ΑΜΚΑ του ασθενούς θα πατήσεις αναζήτηση, θα επιλέξεις αυτό που θέλεις και θα βάλεις τις κατάλληλες ημερομηνίες για να σου ανοίξει την συνταγή με τα αναλώσιμα. Μετά, όταν το ανοίξεις θα βρεις κάπου πάνω και στην μέση το σημαδάκι της διαγραφής. Παλιά αυτό γινόταν σίγουρα. Τώρα δεν ξέρω όμως τι γίνεται λόγω του ότι εφαρμόζεται το σύστημα με το OTP.
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

6 Μαΐου 2025, 16:42:00
Απάντηση #3
Αποσυνδεδεμένος

fanisgp

Επώνυμοι
Συγνώμη, νομίζω κάνεις λάθος Αργύρη. Ποτέ δεν μπορούσαμε να ακυρώσουμε άλλου γιατρού την γνωμάτευση.Δεν νομίζω να ρωτά ο συνάδελφος πως ξανατυπώνουμε δική μας συνταγή.
« Τελευταία τροποποίηση: 6 Μαΐου 2025, 16:44:16 από fanisgp »

6 Μαΐου 2025, 23:13:48
Απάντηση #4
Αποσυνδεδεμένος

schumifer

Αυτό με το εικόνίδιο διαγραφής που εμφανίζεται το είδα στις οδηγίες, αλλά δε μου βγαίνει, λογικά επειδή δεν είναι δική μου συνταγή. Οπότε περιμένουμε μέχρι να περάσει η τελευταία ημερομηνία παραλαβής και μετά γράφουμε καινούρια

6 Μαΐου 2025, 23:24:04
Απάντηση #5
Αποσυνδεδεμένος

fanisgp

Επώνυμοι
Ακριβώς αυτό λέω απ'την αρχή. Μα είναι δυνατόν να μπορούμε να ακυρώσουμε γνωμάτευση άλλου γιατρού; Ούτε εξετάσεις μπορούμε ούτε συνταγές εξάλλου

Χθες στις 14:58:09
Απάντηση #6
Αποσυνδεδεμένος

pzogr

Επώνυμοι
Νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι, αλλά θα δοκίμαζα να ανοίξω τη γνωμάτευση του άλλου γιατρού. Η αναζήτηση γίνεται με το μαυρισμένο φακό, αν θυμάμαι καλά. Ίσως να σου δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης

Σήμερα στις 00:48:25
Απάντηση #7
Αποσυνδεδεμένος

schumifer

Μπα, προσπάθησα να την εκτυπώσω αλλά δεν

Λέξεις κλειδιά:

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
3246 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Ιουλίου 2009, 14:12:59
από Raptor