Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
27 Απριλίου 2024, 16:32:37

Αποστολέας Θέμα: Μέχρι το Πάσχα υπολογίζεται ότι θα έχει τεθεί σε λειτουργία το νέο Νοσοκομείο  (Αναγνώστηκε 2636 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

8 Φεβρουαρίου 2010, 19:34:17
Αναγνώστηκε 2636 φορές
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
"Επιτέλους, επιτέλους έφτασε η αρχή του τέλους..." κατά πώς φαίνεται για την μετεγκατάσταση από το παλιό και την λειτουργία του νέου νοσοκομείου Καβάλας. Δόθηκε το πράσινο φως από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας Νίκο Πολύζο, που προχθές Σάββατο βρέθηκε γι' αυτό τον σκοπό στην Καβάλα.

Ο κ. Πολύζος συμμετείχε σε σύσκεψη υγειονομικών φορέων, όπου ενημερώθηκε διά ζώσης για τις προετοιμασίες της μετακόμισης των κλινικών του νοσοκομείου, καθώς και για τις δοκιμές λειτουργίας του τεχνολογικού εξοπλισμού του νέου νοσοκομείου και για κάποια μικροπροβλήματα που εντοπίστηκαν. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές Μιχάλης Τιμοσίδης, Δημήτρης Παπουτσής και Σάββας Εμινίδης, ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, ο διοικητής του νοσοκομείου Αιμίλιος Αθανασίου, ο υποδιοικητής  Μάρκος Δέμπας, ο διευθυντής της 4ης ΔΥΠΕ Ιωακείμ Σιγάλας, τα μέλη Έλλη Παστραφίδου και Σταύρος Μαρινίδης, από το επιστημονικό συμβούλιο ο Χρήστος Τσοχαταρίδης, ο πρόεδρος της ιατρικής υπηρεσίας Κλεόνικος Καλαϊτζίδης, από τον ιατρικό σύλλογο ο Αρχέλαος Γρανάς, από τις τεχνικές υπηρεσίες ο Χρήστος Χριστοφορίδης, από το νοσηλευτικό προσωπικό η Σοφία Λαμπριανίδου και η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Κατερίνα Πετράκη.

Ο κ. Πολύζος έδωσε σαφή εντολή από σήμερα Δευτέρα να πάρουν τα πράγματα τον δρόμο τους. Έτσι, για σήμερα το πρωί στις 11.30 ορίστηκε έκτακτο διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου, στο οποίο θα οριστούν οι όροι μετεγκατάστασης και το χρονοπρόγραμμα που υπάρχει. Στην συνέχεια οι εγκεκριμένοι από το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου όροι μετεγκατάστασης θα πάνε στην ΔΥΠΕ για έγκριση, πράγμα που σύμφωνα με τον κ. Πολύζο μπορεί να γίνει μέχρι την Τετάρτη. Από εκεί και μετά αν δεν υπάρξει πρόβλημα, οι προτάσεις θα μεταβιβαστούν στο υπουργείο για την τελική έγκριση και θα δοθεί το πράσινο φως για την μετεγκατάσταση. Αν και δεν δόθηκε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, ο γενικός φάνηκε αισιόδοξος και μίλησε για ολοκλήρωση του πλάνου μετεγκατάστασης μέχρι το Πάσχα. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου αν ξεκινήσει η μετεγκατάσταση, όλα είναι τόσο έτοιμα που θα ολοκληρωθεί σε 40-45 ημέρες.

Αμέσως μετά, ο κ. Πολύζος ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του νέου νοσοκομείου και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του, αλλά και για τα προβλήματα που εντόπισαν γιατροί και εργαζόμενοι. Φάνηκε δε βέβαιος ότι όλα αυτά μπορούν να ξεπεραστούν, ενώ διαπίστωσε πως όλα είναι έτοιμα για την λειτουργία του. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η ολοκλήρωση της πολυπόθητης μετακόμισης όλων των κλινικών του Νοσοκομείου Καβάλας στο νέο κτίριο, αναμένεται εντός της Άνοιξης.


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
3 Απαντήσεις
7521 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 1 Μαρτίου 2010, 17:51:17
από Δ. Κουναλάκης
6 Απαντήσεις
17117 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 14 Ιουλίου 2014, 18:48:28
από Αναγνώστου Ι.
0 Απαντήσεις
2390 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 19 Αυγούστου 2014, 21:18:45
από Argirios Argiriou
1 Απαντήσεις
5820 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 31 Αυγούστου 2018, 13:24:11
από Ορθοπαιδικός
2 Απαντήσεις
38058 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 17 Φεβρουαρίου 2020, 23:41:29
από Argirios Argiriou