ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Καθορισμός ποσοστών συμμετοχής ασφαλισμένων

<< < (46/175) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις που ίσως με κάνουν να αναθεωρήσω.
Όμως μερικές επισημάνσεις:
Δεχθήκαμε την αναστολή της συνταγογράφησης από τους ειδικευόμενους με έγγραφο (άποψη μάλιστα) του ΕΟΠΥΥ.
Δεχτήκαμε την αναστολή της ποινής του 1 ευρώ με έγγραφο του ΓΓ (που επισυνάπτει σχετική απόφαση του ΕΟΠΥΥ) χωρίς να υπάρχει επίσημη αλλαγή της διάταξης.
Ο κ. Βουδούρης είναι πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ και με την εγκύκλιο του λέει ότι για τους ασφαλισμένους του, ο οργανισμός θα αποζημιώνει με τα παλιά ποσοστά. Επομένως αναλαμβάνει ευθύνη και δέσμευση γι' αυτό.

thepap:
Απορώ πως και δεν έχει πάρει δημοσιότητα αυτή η ξευτίλα, δυσοσμία, ασχετοσύνη, ανοργανωσιά κ.α. στα Μ.Μ.Ε.
 Ασχολούνται βλέπεις με τον Βενιζέλο και τα άλλα πολιτικά αποκόμματα.
 Κι εμείς πρέπει να βρούμε τρόπο να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα στόν παππού που πλήρωσε παραπάνω αυτο το μήνα στα φάρμακά του και στερήσαμε τη σοκολάτα απο το εγγονάκι του.
 Τι περιμένει ο Ελληνικός Λαός και δεν τους έχει πετάξει όλους έξω από τη χώρα, δεν έχω καταλάβει.

Harper:
Πες τα ρε φιλε...

thepap:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςη φατρια των ΦΜΦ

--- Τέλος παράθεσης ---

Κι όμως: Τις τελευταίες δύο ημέρες, όταν και οι πιο πιστοί τους "συνεργάτες" τους έχουν γυρίσει την πλάτη και σταμάτησαν την παραγωγή συνταγών με πρόσχημα την απειλή του προστίμου, η ταπεινότης μου παραμένει στις επάλξεις και τους τροφοδοτεί σταθερά με (ηλεκτρονικές) συνταγές. Σήμερα, 9 φμφ της ευρύτερης περιοχής μου, περίμεναν υπομονετικά συνταγές μόνο από τον υποφαινό (άντε, και κανέναν ιδιώτη) ! 

* [laikismos mode on] Μάλιστα δε σε μία περίπτωση έγραψα και χειρόγραφη με δική μου ευθύνη, και αναλαμβάνω να πληρώσω και το 1 ευρώ αν χρειαστεί: Ένας ασφαλισμένος υπό εντατικοποιημένη ινσουλινοθεραπεία χρειαζόταν ταινίες. Να μην τις έγραφα; [laikismos mode off]

--- Τέλος παράθεσης ---
Μπορούν να γραφτούν ταινίες και ηλεκτρονικά και δεν το πήρα χαμπάρι ?

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕυχαριστώ για τις απαντήσεις που ίσως με κάνουν να αναθεωρήσω.
Όμως μερικές επισημάνσεις:
Δεχθήκαμε την αναστολή της συνταγογράφησης από τους ειδικευόμενους με έγγραφο (άποψη μάλιστα) του ΕΟΠΥΥ.
Δεχτήκαμε την αναστολή της ποινής του 1 ευρώ με έγγραφο του ΓΓ (που επισυνάπτει σχετική απόφαση του ΕΟΠΥΥ) χωρίς να υπάρχει επίσημη αλλαγή της διάταξης.
Ο κ. Βουδούρης είναι πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ και με την εγκύκλιο του λέει ότι για τους ασφαλισμένους του, ο οργανισμός θα αποζημιώνει με τα παλιά ποσοστά. Επομένως αναλαμβάνει ευθύνη και δέσμευση γι' αυτό.

--- Τέλος παράθεσης ---
ΟΚ! Νομίζω ότι αυτό που περνάει είναι η αποδόμηση των πάντων - με κάθε άποψη να μπορεί να σταθεί νομικά.
Όταν οι πληρωμές θα φτάσουν στα δικαστήρια, ο καθένας θα προσπαθήσει να καλύψει τον ευατό του με τον τρόπο που νομίζει...
Είναι αυτό που λέω "διασταλτική έννοια της δημοκρατίας".

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση