Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Οικονομική κρίση - Ελληνική οικονομία και αξιοπιστία
pzogr:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΥπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι δεν θα μειωθούν τελικά οι συντάξεις; Δυσκολεύομαι να φανταστώ τους "φυσικούς τρόπους" για τους κάτω των 67 ετών που έχουν προσωπική διαφορά.
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ, εγώ!
Γιατί έρχονται εκλογές και είναι πιθανό το σενάριο της "επανάστασης" ενταντίον των δανειστών. Κι επιπλέον η πιθανή επόμενη κυβέρνηση είναι κι αυτή έτοιμη να χαϊδέψει όποιο αυτί βρεθεί κοντά της και κυρίως φαίνεται σε πλήρη ετοιμότητα για μια νέα ήπια προσαρμογή. Το αν θα αυξηθεί το χρέος όπως συστηματικά αυξάνεται όλα αυτά τα χρόνια μάλλον δεν τους απασχολεί όσο δεν γίνεται πρόβλημά τους ("αντιλαϊκά μέτρα"). Επιπλέον γι'αυτό που αναφέρουμε ως πλεόνασμα μάλλον θα πρέπει να συνυπολογιστούν και οι συντάξεις που δεν δίνονται (αν έχεις μόνο ένα ταμείο την παίρνεις σε καμια διετία, αν έχεις κι άλλα ταμεία, λύνεται το θέμα με φυσικό τρόπο), τα χρέη προς διάφορους που δεν αποδίδονται, τα υποτιθέμενα χρέη προς το δημόσιο που δεν θα πληρωθούν ποτέ (και αν δεν κάνω μεγάλο λάθος συνυπολογίζονται σ'αυτά που "έχει λαμβάνειν" το δημόσιο) και δεν ξέρω τι άλλα κόλπα έχουν επιστρατευθεί για να φαινόμαστε πλούσιοι ενώ είμαστε ξεβράκωτοι.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση