Γενικά > Ενδιαφέροντα Links

Οίκος Ναύτου (ΝΑΤ).

<< < (3/9) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈνταξη του ΝΑΤ στον ΕΟΠΥΥ, από 1/4/2012.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---

1η Απριλίου σήμερα.
Περιττό να πούμε ότι η επιλογή "Οίκος Ναύτου" δεν έχει περάσει στο e-syntagografisi οπότε από αύριο συνταγογράφηση μόνο στο ενιαίο συνταγολόγιο αφού όπως λέει και το παραπάνω έγγραφο καταργήθηκε η συνταγογράφηση στα βιβλιάρια ασφαλισμένων του Ο.Ν.
Εκτός αν κατά τη διάρκεια της νύχτας τα κομάντο της ΗΔΙΚΑ προβούν στις αλλαγές στο e-syntagografisi προσθέτοντας τον Ο.Ν. και κάνοντας τις τροποποιήσεις για συνταγογράφηση με τη δραστική ουσία. (Εντάξει βρε παιδιά. Λέμε και καμιά @#$% να περνάει η ώρα!)

EzeΤΡΟΛ:
Πριν από 1 λεπτό τσέκαρα για τη δραστική και ακόμη ΔΕΝ...

Πετράκης Νϊκος:
SOS: Προσπαθώ να μπώ στο site του Οίκου Ναύτου και είναι πεσμένο! Μόλις πρίν λίγα λεπτά έμαθα ότι τις μηνιαίες καταστάσεις επισκέψεων έπρεπε να τις εκτυπώνουμε και να τις καταθέτουμε στον Οίκο Ναύτου! Από τον τοπικό Οίκο Ναύτου δεν είχαμε καμία ενημέρωση παρά τις πολλές ερωτήσεις που κάναμε. Πως γίνεται αυτό? Δηλαδή θα μου φάνε τα λεφτά από τον Αύγουστο και μετά? (Από τον ΜΑΙΟ του 11 μου χρωστάνε!)

Zachariadis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςSOS: Προσπαθώ να μπώ στο site του Οίκου Ναύτου και είναι πεσμένο! Μόλις πρίν λίγα λεπτά έμαθα ότι τις μηνιαίες καταστάσεις επισκέψεων έπρεπε να τις εκτυπώνουμε και να τις καταθέτουμε στον Οίκο Ναύτου! Από τον τοπικό Οίκο Ναύτου δεν είχαμε καμία ενημέρωση παρά τις πολλές ερωτήσεις που κάναμε. Πως γίνεται αυτό? Δηλαδή θα μου φάνε τα λεφτά από τον Αύγουστο και μετά? (Από τον ΜΑΙΟ του 11 μου χρωστάνε!)

--- Τέλος παράθεσης ---

Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες για τις μηνιαίες καταστάσεις.Αφού στην ηλεκτρονική εφαρμογή για καταχώρηση των επισκέψεων των ασθενών (+-παραπομπές εξετάσεων-ειδικές εξετάσεις απο τον ίδιο τον ιατρό κλπ)
έγραφε το συγκεκριμένο ποσό που πρέπει να αποζημιωθείς καθώς κα το πόσο κοντά είσαι στο πλαφόν.Ακόμα και τον Αριθ.Λογαριασμού της τράπεζας που δέχεσαι της πληρωμές έγραφε.
Τί να πώ; Εγώ μπήκα στον οίκο Ναύτου για το πολύ μικρό χρονικό διάστημα απο τον Νοεμ 11 ως τώρα.Φυσικά δεν έχω πληρωθεί.Δεδομένου ότι απο τότε που άνοιξα το ιδιωτικό μου ιατρείο (Ιούνιος 11)
δεν έχω πάρει ούτε ενα ευρώ απο κανένα ταμείο (ΟΠΑΔ,ΙΚΑ ,ΝΑΤ και  ΕΟΠΥΥ) αυτό δεν μου φαινεται αξιοπερίεργο. :(

Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Είδα αυτό και μάλλον κάπου έπρεπε να τα περνάμε...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση