Γενικά > Ενδιαφέροντα Links
Οίκος Ναύτου (ΝΑΤ).
Denominator:
Δόξα τω Θεώ εμένα ο Οίκος Ναύτου από πέρυσι δε μου απάντησε σε αίτηση που έκανα για σύμβαση.
Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Είδα αυτό και μάλλον κάπου έπρεπε να τα περνάμε...
--- Τέλος παράθεσης ---
Μάλλον τελικά, μετά από λίγο ψάξιμο, εννοούνε όσους δεν έχουνε περάσει χειρόγραφα παραπεμπτικά σε ηλεκτρονική μορφή. Αν είναι έτσι, είμαι καλυμένος. Όλα ηλεκτρονικά τα έιχα! Αλλά φαίνεται ξεκάθαρα ότι το ΝΑΤ ψάχνει τρόπους να κόψει από παντού!
Zachariadis:
Εγγραφή ή Είσοδος
Είδα αυτό και μάλλον κάπου έπρεπε να τα περνάμε...
--- Τέλος παράθεσης ---
Μάλλον τελικά, μετά από λίγο ψάξιμο, εννοούνε όσους δεν έχουνε περάσει χειρόγραφα παραπεμπτικά σε ηλεκτρονική μορφή. Αν είναι έτσι, είμαι καλυμένος. Όλα ηλεκτρονικά τα έιχα! Αλλά φαίνεται ξεκάθαρα ότι το ΝΑΤ ψάχνει τρόπους να κόψει από παντού!
--- Τέλος παράθεσης ---
ΑΚΡΙΒΩΣ!
Δίνετε παράταση μέχρι 23 Ιανουαρίου για τους Ιατρούς του ΟΝ, για την καλύτρερη εξυπηρέστηση και αποφυγή προβλημάτων με τις πληρωμές τους, να καταχωρήσουν παραπεπτικά που τυχόν δεν έχουν περάσει στον Ηλεκτρονικό Φάκελο.
Τώρα για το πότε θα πληρωθούμε ,αυτό είναι μάλλον θέμα αστρολογικό .....Αχ έφυγε και η ROSE ...αυτή σίγουρα θα ήξερε! ::)
Medicine Man:
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΑΝΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ Ο.Ν, ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Ε-DIAGNOSIS
Εγγραφή ή Είσοδος
Δ. Κουναλάκης:
Δεν υπάρχει αγνό χάος. υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ
Από την σελίδα εισόδου στην Η/Σ του ΟΝ
Εγγραφή ή Είσοδος
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ
Παρακαλούμε όπως, κατά τη χρήση του Ηλεκτρονικού Ιατροφαρμακευτικού φακέλου να τηρηθεί πιστά ως προς τη συνταγογράφηση φαρμάκων,η εφαρμογή της ΚΥΑ Φ. 42000/οικ.2555/353 9(ΦΕΚ 497 Β/28-2-2012) ως προς τα ποσοστά συμμετοχής φαρμάκων ,καθώς και ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ του ΕΟΠΥΥ
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση