Γενικά > Νομικά θέματα

Καλυψη ΚΥ απο Γενικο Ιατρο ΠΙ

(1/13) > >>

poseidon:
Καλημερα.
Ειμαι πρωτοδιορισμενος Γενικος ιατρος σε ενα αγονο ΠΙ.
Ο διευθηντης του ΚΥ απο την πρωτη μερα μου ανακοινωσε οτι μιας και τα χωρια μου δεν εχουν πολυ κοσμο  πρεπει  μια συγκεκριμενη μερα την εβδομαδα να προσερχομαι στο ΚΥ για να καλυπτω τις αναγκες εκει.
Γνωριζει καποιος να μου πει αν ειμαι νομικα υποχρεωμενος να κανω κατι τετοιο και αν μπορω να αρνηθω?
Ευχαριστω εκ των προτερων!

D-Michalis:
?

ZArk:
Δεν νομίζω οτι μπορείς να αρνηθείς μιας και το Π.Ι. είναι αποκεντρωμένο ιατρείο του Κ.Υ.
Απο τη στιγμή που ο Δ/ντης σου κρίνει οτι είσαι πιο χρήσιμος (λόγω αυξημένων αναγκών) σε ένα άλλο ιαρείο του Κ.Υ. νομίζω οτι μπορεί να σε καλέσει να καλύψεις κάποιες ημέρες το Κ.Υ.

Ζαρκ

poseidon:
Δεν εχω κανενα προβλημα να βοηθησω οπου χρειαστει.
Το ερωτημα λοιπον ειναι αν θα πρεπει να ζητησω να μου δοθει εγγραφως η αποφαση η αρκει το προφορικο καλεσμα?
Αφου το ΠΙ ανηκει στο ΚΥ σε περιπτωση ας πουμε που τις μερες που καλυπτω το ΚΥ πεθανει καποιος στα χωρια του ΠΙ μου και αναζητησουν ευθυνες γιατι ο γιατρος δεν ειναι στην θεση του με καλυπτει η προφορικη αποφαση του διευθηντη?

anastasios theodoridis:
Με απόφαση ο διευθυντής του Κ.Υ. ορίζει το πρόγραμμά σου, 4 ημέρες για παράδειγμα στο άγονο Π.Ι. και μία στο Κ.Υ., ώστε την ημέρα απουσίας σου από το άγονο Π.Ι. να είσαι καλυμμένος. Φυσικά την ημέρα που θα απουσιάζεις θα πρέπει να καλύπτει κάποιος το Π.Ι.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση