Γενικά > Νομικά θέματα
Καλυψη ΚΥ απο Γενικο Ιατρο ΠΙ
Koterakis:
.
poseidon:
Ευχαριστω πολυ ολους τους συναδελφους,οι αποψεις ολων ειναι σεβαστες.
Βεβαιως η γνωμη του koterakis με βρισκει απολυτα συμφωνο σε ολα.
Δεν αρνουμαι να βοηθησω σε αποδεδειγμενες καταστασεις αυξημενης αναγκης οπουδηποτε χρειαστει, για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα
και παντα κατοπιν εγγραφης αποφασης.Δεν θελω να γινω μονιμος υπαληλος του ΚΥ για ολη μου την ζωη,ποσο μαλιστα για να "χαλαρωνουν" οι παλαιοτεροι.
Δηλαδη αν εχω ενα ρεπο την εβδομαδα μετα απο εφημερια και μια ημερα καλυπτω το ΚΥ πως στο καλο θα λαβουν οι ανθρωποι των χωριων του ΠΙ την ιατρικη φροντιδα που τους αξιζει και που πληρωνομαι να τους προσφερω?
Ακομα νομιζουν οτι ειμαι αγροτικος γιατρος!!
Και ναι ειναι μετακινηση,οταν για οποιονδηποτε λογο φευγεις απο την θεση που διοριστηκες απο το κρατος και καλυπτεις αλλα ιατρεια-κυ-νοσοκομεια δεν βρισκω αλλη λεξη να το προσδιορισω!
Φανταζομαι τον πατερα μου που ειναι καθηγητης σε ενα λυκειο,να του λεει ο διευθηντης του:Ξερεις μητσο,μια μερα την βδομαδα θα πας στο αλλο λυκειο που απεχει 30km απο δω για καλυψη!!! ???
Αλλα ξεχασα,εμεις ειμαστε Γ.Γ. και οι νομοι ειναι αοριστοι για μας!! :)
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ξέρω πολλούς εκπαιδευτικούς μόνιμους (όχι αναπληρωτές ή ωρομίσθιους) που για να συμπληρώσουν το προβλεπόμενο ωράριο προσφέρουν υπηρεσίες σε 2 ή/και 3 σχολεία. Κάποιες φορές μάλιστα πηγαίνουν από τη μια σχολική μονάδα στην άλλη την ίδια μέρα.
Οι προβληματισμοί σου και τα επιχειρήματά σου δεκτά και σεβαστά. Όπως και η δικαιοδοσία του διευθυντή. Όπως και δεδομένη η διάθεση κάποιων να λουφάρουν. Θα πρέπει να συζητήσεις μαζί του και στην περίπτωση διαφωνίας μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλους τρόπους π.χ. πίεση από κατοίκους και παράγοντες της περιοχής του Π.Ι. ή/και να πατήσεις στην ερμηνεία της «μετακίνησης».
Στο επιχείρημα του 35άρη ειδικευμένου (όχι παιδάκι, όχι ταξιτζής, όχι πλανόδιος) θέλω να ρωτήσω αν, μ’ αυτή τη λογική, οι ακόλουθοι συνδυασμοί έχουν ή πρέπει να έχουν διαφορετική θέση/αντιμετώπιση και ποια:
- 26άρης ανειδίκευτος
- 35άρης ανειδίκευτος
- 50άρης ειδικευμένος
- 60άρης ειδικευμένος
Τροποποίηση μετά το παρακάτω μήνυμα του Μάνου: Το πρόβλημά μας τελικά είναι η μετακίνηση ή η αποζημίωση για τη μετακίνηση; Οι αγροτικοί παίρνουν ένα επίδομα της πλάκας για οδοιπορικά ενώ οι Γ.Ι. σε Π.Ι. δεν παίρνουν κανένα τέτοιο επίδομα για τις μετακινήσεις εντός των ορίων ευθύνης τους. (ίσως καλύτερα, για να μην μας λένε ότι δήθεν καλύπτονται οι μετακινήσεις μας με τα Ι.Χ. οχήματά μας)
Πατρωνάκης Μάνος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Koterakis:
.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση