Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
3 Απριλίου 2020, 03:53:04

Αποστολέας Θέμα: http://www.medi-shop.gr  (Αναγνώστηκε 12616 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

26 Απριλίου 2011, 18:35:44
Απάντηση #15
Αποσυνδεδεμένος

medi-shop.gr


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΨηφιακός ηλεκτροκαρδιογράφος 12 καναλιών σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας με μικροϋπολογιστή, ενσωματωμένο πρόγραμμα διάγνωσης & ανάλυσης ηλεκτροκαρδιογραφήματος SEMIP και εργονομικό αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο splash free.

Καταγράφει και αναλύει ταυτόχρονα και τις 12 απαγωγές του, με αυτόματη και χειροκίνητη λειτουργία, καθώς και λειτουργία καταγραφής ρυθμού. Διαθέτει μνήμη 100 εγγραφών, οι οποίες ανά πάσα στιγμή μπορούν να μεταφερθούν σε Η/Υ για διαχείριση μέσω του προηγμένου λογισμικού Smart ECG Viewer, μεταφορά σε USB Stick ή να εκτυπωθούν απευθείας σε συμβατικό εκτυπωτή.

Διαθέτει προεγκατεστημένο πρόγραμμα διάγνωσης & ανάλυσης του ΗΚΓ, σύμφωνο με το πρότυπο CSE DATABASE (IEC 60601-2-51) – Minnesota Code & Diagnosis. Εκτός των αρρυθμιών, αναγνωρίζονται και τα P Duration, PR Interval, QT/QTC, P/QRS/T axis, RV5/SV1 amplitude, RV5+SV1 amplitude, RV6/SV2 amplitude, QRS Duration, QT Duration, QRS Dispersion, QT Dispersion, PRms  και εκτελεί ανάλυση HRV.

Λειτουργεί με ρεύμα πόλεως αλλά και με την ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου για συνεχόμενη καταγραφή έως και 1 ώρα.

Με πτυσσόμενη οθόνη υψηλής ανάλυσης 6”, πολλαπλών παραμέτρων, ικανή για ταυτόχρονη προβολή και των 12 κυμματομορφών του καρδιογραφήματος, με πολλαπλά frames για προβολή των παραμέτρων του καρδιογραφήματος, και των στοιχείων του ασθενή ταυτόχρονα καθώς και λειτουργία παγώματος (freeze)

Διαθέτει ενσωματωμένο θερμικό εκτυπωτή υψηλής ανάλυσης 12 καναλιών , με αυτόματη δυναμική λειτουργία στοίχισης και ευθυγράμμισης των εκτυπώσιμων χαρακτήρων. Με δυνατότητα επιλογής 5 επιπέδων ταχύτητας καταγραφής (5mm/sec, 10mm/sec 12.5mm/sec, 25mm/sec & 50mm/sec) σε χαρτί ρολό ή αναδιπλούμενο πλάτους 216mm, με πληθώρα επιλογών μορφής εκτύπωσης (formats εκτύπωσης 12x1, 3x4+1R ή 6x2+1R, 3x4+3R κτλ) .

Ο καρδιογράφος Smart ECG SE-12 διαθέτει πλήρως ψηφιακά φίλτρα (φίλτρα «μυϊκού τρόμου» & ρεύματος AC). Επίσης διαθέτει αναγνώριση αλλά και προστασία από απινιδωτή και βηματοδότη, DFT & LOWPASS Filters.

Προσαρμόσιμα οπτικά & ακουστικά alarms προειδοποιούν, επίσης, τον χρήστη  για τυχόν σφάλματα κατά την καταγραφή
(πχ. Αποσύνδεση ηλεκτροδίων με ένδειξη ποιο lead έχει αποκολληθεί, χαμηλή μπαταρία, κτλ )

Όπως όλη η σειρά καρδιογράφων της EDAN Instruments είναι συμβατή με τις τελευταίες απαιτήσεις της τεχνολογίας. Ο SE-12 διαθέτει θύρα Ethernet RJ45, θύρα σειριακή RS-232 & θύρα USB για σύνδεση με Η/Υ για αποθήκευση και επεξεργασία των εγγραφών ΗΚΓ.

Πληροί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας για ιατρικά μηχανήματα και φέρει CE MARK και FDA, καθώς επίσης είναι σύμφωνος με το διεθνές πρότυπο ασφαλείας IEC I/CF. Ακόμη, είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα ασφαλείας και ποιότητας καθώς και αξιοπιστίας των μετρήσεων των διαγνωστικών ιατρικών συσκευών (MDD93/42/EEC, IEC60601-1, EN 60601-1-4, IEC60601-2-25, EN 60601-2-51, EN ISO14971, EN 55011, ANSI/AAMI EC-11)

Εγγύηση 2 ετών

Συμπληρωματικά:
Απόκριση συχνότητας 0,05 -150 Hz
Σταθερά χρόνου >3.2 sec
Σύνθετη αντίσταση εισόδου 50MΩ
Review 120 δευτερολέπτων καταγραφής
Λειτουργία sleep & standby
Συνοδεύεται από εγχειρίδιο χρήσης στα Αγγλικά και Ελληνικά!

Τιμή προσφοράς €1 840.00 (-20% από την αρχική τιμή €2.300.00)
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

16 Αυγούστου 2011, 12:17:58
Απάντηση #16
Αποσυνδεδεμένος

medi-shop.gr


Νέα καλοκαιρινή προσφορά από το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος!

Κάνοντας χρήση του κωδικού "summer2011" κερδίζετε έκπτωση 10% σε όλες τις αγορές σας, ανεξάρτητα εάν το προϊόν είναι ήδη σε προσφορά!

Η παραπάνω προσφορά ισχύει έως 31/08/2011

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

31 Αυγούστου 2011, 10:11:15
Απάντηση #17
Αποσυνδεδεμένος

medi-shop.gr


Τελευταία ημέρα χρήσης του κουπονιού μας για έκπτωση 10% σε όλα τα προιόντα!

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

7 Οκτωβρίου 2011, 18:38:16
Απάντηση #18
Αποσυνδεδεμένος

medi-shop.gr


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕξακάναλος φορητός ψηφιακός καρδιογράφος Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, σύγχρονης τεχνολογίας με μικροϋπολογιστή 24bit, ενσωματωμένο πρόγραμμα διάγνωσης & ανάλυσης καρδιογραφήματος και εργονομικό αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο splash-free.

Ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε ιατρική ομάδα, σε νοσοκομείο, κλινική ή  ιατρικό κέντρο!

Ο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος καταγράφει και αναλύει ταυτόχρονα και τις 12 απαγωγές του, με αυτόματη και χειροκίνητη λειτουργία, καθώς και λειτουργία ρυθμού. Εκτυπώνει το καρδιογράφημα σε διάφορες μορφές, όπως 6x2, 6x2+1, 3x4, κτλ. ενώ εκτέλει και ανάλυηση του HRV μαζί με τις υπόλοιπες καρδιολογικές παραμάετρους. Διαθέτει μνήμη 100 εγγραφών, οι οποίες ανά πάσα στιγμή μπορούν να μεταφερθούν σε Η/Υ, USB Stick ή να εκτυπωθούν απευθείας σε συμβατικό εκτυπωτή μέσω καλωδίου USB

Διαθέτει ενσωματωμένη LCD οθόνη (320 x 240) πολλαπλών παραμέτρων, ικανή για ταυτόχρονη προβολή έως και 12 κυμματομορφών, ενώ παράλληλα εμφανίζει τα υπόλοιπα στοιχεία καταγραφής καρδιογραφήματος, όπως τον ρυθμό καρδιάς, την ταχύτητα καταγραφής, την ευαισθησία καταγραφής, τα στοιχεία ασθενούς και την κατάσταση της μπαταρίας.

Ο καρδιογράφος Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος έχει ενσωματωμένο θερμικό εκτυπωτή πλάτους 14 εκατοστών, υψηλής ανάλυσης & jam free, με αυτόματη λειτουργία στοίχισης και ευθυγράμμισης των εκτυπώσιμων χαρακτήρων & κυμματομορφών & 6 επιλογές ταχύτητας εκτύπωσης. Χρησιμοποιεί αναδιπλώμενο χαρτί 14 εκατοστών για την εκτύπωση του καρδιογραφήματος.

Διαθέτει πλήρως ψηφιακά φίλτρα (φίλτρα «μυϊκού τρόμου», AC, EMG - ηλεκτρομυογράφος). Επίσης διαθέτει αναγνώριση αλλά και προστασία από απινιδωτή και βηματοδότη. Προσαρμόσιμα οπτικά & ακουστικά alarms προειδοποιούν, επίσης, τον χρήστη  για τυχόν σφάλματα κατά την καταγραφή (πχ. Αποσύνδεση ηλεκτροδίων με ένδειξη ποιο ηλεκτρόδιο δεν έχει συνδεθεί).

Όλοι οι καρδιογράφοι της Edan Instruments είναι συμβατοί με τις τελευταίες απαιτήσεις της τεχνολογίας. Έτσι και ο καρδιογράφος SE-601B Διαθέτει θύρα USB για εκτύπωση και των 12 απαγωγών σε εξωτερικό εκτυπωτή αλλά και μεταφοράς δεδομένων σε USB Stick. Επίσης, διαθέτει σειριακή (RS-232) και δικτυακή (Ethernet) δυνατότητα σύνδεσης με Η/Υ για αποθήκευση, επεξεργασία και εκτύπωση των καταγραφών & των καρδιογραφημάτων μέσω του λογισμικού Smart ECG Viewer.

Λειτουργεί με ρεύμα πόλεως καθώς και με επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου (Li-on 2200mAh@14.8V ) για πλήρη φορητότητα (μόλις 2,5 κιλά με τη μπαταρία) και συνεχόμενη καταγραφή καρδιογραφήματος έως και 6 ώρες.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

21 Δεκεμβρίου 2011, 14:04:28
Απάντηση #19
Αποσυνδεδεμένος

medi-shop.gr


Όλη η ομάδα του medi-shop.gr σας εύχεται Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά και προσφέρει -10% έκπτωση για όλες τις αγορές σας κατά τη διάρκεια των εορτών, χρησιμοποιώντας το κουπόνι αγορών που θα βρείτε εδώ  Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Μπορείτε επίσης να δηλώσετε συμμετοχή στον Πρωτοχρονιάτικο Διαγωνισμό μας με δώρο 3 Μετρητές Καρδιακών Παλμών της beuer στη σελίδα μας στο Facebook Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

23 Φεβρουαρίου 2012, 19:00:29
Απάντηση #20
Αποσυνδεδεμένος

medi-shop.gr


Σας ενημερώνουμε πως εκτός από τη σελίδα μας στο facebook & το λογαριαμσό μας στο twitter πλέον μπορείτε να μαθένετε τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις νέων προιόντων από το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμας! Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Σαν τελευταία ανακοίνωση, μπορείτε να διαβάσετε για τον Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος από την Edan Instruments, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος στην ελληνική αγορά για επίδειξη σε 20 περίπου ημέρες! Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ευχαριστούμε!  ;D
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

23 Φεβρουαρίου 2012, 23:52:27
Απάντηση #21
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Υπάρχει το link, υπάρχει facebook-twitter. ξεκινήσαμε από προσφορές και πήγαμε σε διαφήμιση.
Το θέμα κλειδώνεται.
« Τελευταία τροποποίηση: 24 Φεβρουαρίου 2012, 00:07:06 από Δ. Κουναλάκης »
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
2542 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 25 Σεπτεμβρίου 2011, 07:59:07
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
1919 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 24 Απριλίου 2012, 17:16:10
από carlita
0 Απαντήσεις
1998 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 10 Ιουλίου 2013, 19:18:11
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
2062 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 21 Ιουλίου 2013, 23:37:11
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
1418 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 26 Φεβρουαρίου 2015, 00:20:48
από Argirios Argiriou