Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝα περιμένουμε κάποια επίσημη απόφαση (π.χ. με ένα αριθμό πρωτοκόλλου, έναν αριθμό διαύγειας) για τη σχετική εφαρμογή ή θα εφαρμοστεί με ένα δελτίο τύπου;
--- Τέλος παράθεσης ---
Όταν βλέπεις δελτίο τύπου να βγαίνει πριν από εγκύκλιο ένα πράγμα σημαίνει: Ότι η διοίκηση βιάζεται να ανακοινώσει κάτι και η διοικητική της "ουρά" αδυνατεί να το βγάζει σε εγκύκλιο στον επιθυμητό χρόνο.
Όμως εμείς οφείλουμε να περιμένουμε τουλάχιστον έγγραφο στην Διαύγεια. Μέχρι τότε οι δημοσιογράφοι που τους κοινοποιήθηκε μπορούν να εφαρμόσουν το δελτίο τύπου.
Γιατί η βιασύνη; Ίσως γιατί χθες ήταν η συγκεκριμένη παρουσίαση για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Πήγε κανένας; Αν πήγε κανείς, σε ποιο πλανήτη τους βρήκε;
Psychonata:
Καλημέρα! Πως γίνεται η καταχώρηση πάνω από μίας διάγνωσης με το ICD-10? Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχω κολλήσει έτσι και δεν το βρίσκω! Ευχαριστώ!
Χίλια συγγνώμη, φαίνεται πως μόλις έγραψα το μήνυμα ξεκόλλησε το σύστημα και μου πέρασε κι άλλη διάγνωση μετά την πρώτη!
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημέρα! Πως γίνεται η καταχώρηση πάνω από μίας διάγνωσης με το ICD-10? Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχω κολλήσει έτσι και δεν το βρίσκω! Ευχαριστώ!
Χίλια συγγνώμη, φαίνεται πως μόλις έγραψα το μήνυμα ξεκόλλησε το σύστημα και μου πέρασε κι άλλη διάγνωση μετά την πρώτη!
--- Τέλος παράθεσης ---
Η ICD-10 ταξινόμηση είναι δουλειά που πρέπει να γίνεται από γιατρό με βάση τη διάγνωση που θέτει. Το τεχνικό μέρος είναι απλό: ανιχνεύετε και καταχωρείτε μία-μία τις διαγνώσεις (έως τρεις).
Zachariadis:
Επιτέλους, καιρός είναι να σταματήσουμε αναγραφές διαγνώσεων του τύπου: Α/Υ,ΣΔ,Κ/Α ...
που για μένα αντανακλά ιατρική μπακάλικου.Άν δεν είμαστε σε θέση να διατυπώσουμε συγκεκριμένες ,
επιστημονικές διαγνώσεις αμφιβάλω άν είμαστε σε θέση να συνταγογραφούμε με επιστημονικό τρόπο.
Gatekeeper:
Δεν νομίζω πως το ICD δημιουργήθηκε με σκοπό την προαγωγή της Ιατρικής Επιστήμης.
Έχω την αίσθηση πως εξυπηρετεί περισσότερο την στατιστική ανάλυση και κατ επέκταση τα οικονομικά της Υγείας.
Επ αυτού γνωρίζει περισσότερα ο Κουναλάκης.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση