Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (332/612) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Όταν εξαφανιστεί το παράθυρο για ελεύθερο κείμενο σε όλους από 1η Ιουλίου θα γελάσουν (και θα κλάψουν) πολλοί!

Δημήτρης Μακρέας:
Δεν είναι ότι καλύτερο , με βάση και τις γνωστές επισημάνσεις , αλλά δεν είναι και τραγικό.
Εγώ το εφαρμόζω σχεδόν αποκλειστικά από την έναρξή του και τώρα ο χειρισμός του είναι πολύ εύκολος.
Στην αρχή θέλει λίγο ψάξιμο, αλλά μετά για το μεγαλύτερο όγκο συνταγογράφησης δεν είναι τραγικό.

Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌταν εξαφανιστεί το παράθυρο για ελεύθερο κείμενο σε όλους από 1η Ιουλίου θα γελάσουν (και θα κλάψουν) πολλοί!

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

GAD2:
η συνταγογράφηση είναι εύκολη με αυτό τον τρόπο απλά δημιουργούνται τα εξής
οι ψυχιατροι και νευρολόγοι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να γράφουν γνωματεύσεις με την κωδικοποίηση της νόσου και όχι απλά άνοια-καταθλιψη-κτλ
οι χειρουργοί το ίδιο και οι ενδοκρινολόγοι επίσης
Επειδή λοιπόν αυτό δεν πρόκειται να συμβεί θα αυξηθούν οι ασθενείς του τύπου "μου γράφετε αυτά που έπαιρνα γιατί ο γιατρός μου δεν μπορεί-θέλει-ασχολείται " και θα γεμίσουμε χαρτάκια -μπακαλόχαρτα :-[
Ποιες οι απόψεις σας επί του θέματος? ;)

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠοιες οι απόψεις σας επί του θέματος? ;)

--- Τέλος παράθεσης ---

Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να υπομνήσω στην σεπτή ομήγυρη το ρηθέν παρά του κ. @Γ. Κτιστάκης: "Αν δεν σέβονται τον ασθενή οι (πληρωτικοί) γιατροί τους, γιατί να το κάνω εγώ; Τέρμα το τσάμπα φιλότιμο." (Ή κάπως έτσι, αν θυμάμαι καλά.)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση