Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΞέρει κανείς γιατί εξαφανίστηκαν οι τιμές κάτω από τις συνταγογραφημένες ουσίες στα pdf των συνταγών (τιμή φθηνότερου φαρμάκου, συμετοχή ασφαλισμένου);
Ήταν δύσπεπτα στους φμφ;
???
--- Τέλος παράθεσης ---
Εκτός από τη δυσπεψία, πολλές αναφορές σε τιμή χαμηλότερου σκευάσματος ήταν για ανύπαρκτα φάρμακα. Φυσικά η χαμηλότερη ασφαλιστική τιμή παραμένει χωρίς να ξέρει κανείς πως προσδιορίζεται ιδιαίτερα σε μοναδικές δραστικές ουσίες. Όμως τώρα ο ασφαλισμένος δεν μπορεί να πει στο φαρμακοποιό: "Δώσε μου το φθηνότερο σκεύασμα που γράφει στα σχόλια η συνταγή" κι ο φαρμακοποιός να του λέει: "Δεν υπάρχει αυτό το σκεύασμα". Ουσιαστικά κοροϊδεύει (ο ΕΟΠΥΥ) τον ασφαλισμένο στο θέμα της ασφαλιστικής τιμής χωρίς να το γνωρίζει πλέον. Θα μπορούσαν να γράφουν αντί για "τιμή φθηνότερου σκευάσματος" "ασφαλιστική τιμή" αλλά καλύτερα να μη γνωρίζει ο ασφαλισμένος πολλά πολλά
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, συμφωνώ Διαμαντή.
Ο κύριος λόγος δεν είναι μάλλον η δυσκολία που είχαν οι φαρμακοποιοί.
Είναι η ίδια η απάτη του κράτους.
spyros:
Σήμερα κάθε εκτύπωση συνταγής ακολουθείται από ένα ακόμα κενό φύλλο... Συμβαίνει και σε άλλους ή το δικό μου τα 'παιξε; ???
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα κάθε εκτύπωση συνταγής ακολουθείται από ένα ακόμα κενό φύλλο... Συμβαίνει και σε άλλους ή το δικό μου τα 'παιξε; ???
--- Τέλος παράθεσης ---
Σε μένα δεν έχει πρόβλημα
Πατρωνάκης Μάνος:
Αυτό το καινούργιο Δεν ενημερώνει τη φαρμακευτική δαπάνη του ιατρού στη σελίδα που φαίνεται το κουμπί της εκτύπωσης
τι σημαίνει άραγε;
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή Είσοδος Αυτό το καινούργιο Δεν ενημερώνει τη φαρμακευτική δαπάνη του ιατρού στη σελίδα που φαίνεται το κουμπί της εκτύπωσης
τι σημαίνει άραγε;
--- Τέλος παράθεσης ---
Ότι δεν μετράει στο πλαφόν. Είναι η "κατάργηση" του πλαφόν που εξήγγειλε ο Άδωνις μέχρι να ρολάρει (λέμε τώρα) η κατάσταση με το ΠΕΔΥ και τα πολυϊατρεία.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση