Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
spyros:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα κάθε εκτύπωση συνταγής ακολουθείται από ένα ακόμα κενό φύλλο... Συμβαίνει και σε άλλους ή το δικό μου τα 'παιξε; ???
--- Τέλος παράθεσης ---
Σε μένα δεν έχει πρόβλημα
--- Τέλος παράθεσης ---
Λοιπόν, τελικά συμβαίνει το εξής κουλό: Στο Chrome τυπώνει κανονικά. Στο firefox, ενώ το pdf servlet εμφανίζεται ως 1 σελίδα (χωρίς κενό από κάτω), βάζοντας προεπισκόπηση εκτύπωσης φαίνεται άλλη μια κενή σελίδα! Για να μη βγάζει την κενή σελίδα, πρέπει να κάνω scale στο 90% (αντί του shrink-to-fit). Εναλλακτικά, κατα την εκτύπωση επιλέγω να μην τα εκτυπώσει όλα, αλλά μόνο την πρώτη σελίδα (από σύνολο 1)...
Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε όλα αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι που έκανα εγώ. Καλά, κανένας άλλος δεν εχει το ίδιο θέμα; Κομπιουτεράδες, καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει; Η ΗΔΙΚΑ ακούει;
(Αν όλα αυτά είναι λίγο κουραστικά ή εκτός θέματος, ζητώ συγνώμη)
Medicine Man:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα κάθε εκτύπωση συνταγής ακολουθείται από ένα ακόμα κενό φύλλο... Συμβαίνει και σε άλλους ή το δικό μου τα 'παιξε; ???
--- Τέλος παράθεσης ---
Σε μένα δεν έχει πρόβλημα
--- Τέλος παράθεσης ---
Λοιπόν, τελικά συμβαίνει το εξής κουλό: Στο Chrome τυπώνει κανονικά. Στο firefox, ενώ το pdf servlet εμφανίζεται ως 1 σελίδα (χωρίς κενό από κάτω), βάζοντας προεπισκόπηση εκτύπωσης φαίνεται άλλη μια κενή σελίδα! Για να μη βγάζει την κενή σελίδα, πρέπει να κάνω scale στο 90% (αντί του shrink-to-fit). Εναλλακτικά, κατα την εκτύπωση επιλέγω να μην τα εκτυπώσει όλα, αλλά μόνο την πρώτη σελίδα (από σύνολο 1)...
Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε όλα αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι που έκανα εγώ. Καλά, κανένας άλλος δεν εχει το ίδιο θέμα; Κομπιουτεράδες, καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει; Η ΗΔΙΚΑ ακούει;
(Αν όλα αυτά είναι λίγο κουραστικά ή εκτός θέματος, ζητώ συγνώμη)
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον firefox τις τελευταίες 3 εβδομάδες, ούτε εγώ αντιλήφθικα να έκανα κάτι που το προκάλεσε.Τι έκανα; Απλώς υπομονή.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Σε μένα συμβαίνει με το firefox σε έναν υπολογιστή ενώ σε άλλο υπολογιστή δεν συμβαίνει!
Δεν έλεγξα αν αφορά pdf μόνο από το e-syntagografisi ή γενικότερα.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Πανικός στην ΗΔΙΚΑ και στα φαρμακεία σήμερα!
Το σύστημα τρελάθηκε;
Λιανικές τιμές μικρότερες από τις ασφαλιστικές σε αρκετά σκευάσματα.
Διαφορές συμμετοχής που χρεώνονται στο σύνολό τους στα ασφαλιστικά ταμεία!
(παρεμπιπτόντως τα Τ4 βγήκαν εκτός συνταγογράφησης απ' ό,τι είδα)
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠανικός στην ΗΔΙΚΑ και στα φαρμακεία σήμερα!
Το σύστημα τρελάθηκε;
Λιανικές τιμές μικρότερες από τις ασφαλιστικές σε αρκετά σκευάσματα.
Διαφορές συμμετοχής που χρεώνονται στο σύνολό τους στα ασφαλιστικά ταμεία!
(παρεμπιπτόντως τα Τ4 βγήκαν εκτός συνταγογράφησης απ' ό,τι είδα)
--- Τέλος παράθεσης ---
Χτύπησαν οι Anonymous ;D
Πλάκα κάνω... Και οι βηταμεθαζόνες (ενδαρθρικές) εκτος λίστας (το ΣΒΚ άλλαξε).
ΠΡΟΣΘΗΚΗ 13:30... Μετά τις 12:30 ξαναμπήκαν στη λίστα και πήραν πάλι τιμή. Άκυρο οπότε το παραπάνω...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση