Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (408/612) > >>

spyros:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςτο γραφω εδω γιατι δεν ξερω που αλλου να το αναρτησω....εχω προβλημα με το browser που χρησιμοποιω  για το e-syntagografisi:
1)MOZILLA FIREFOX
οταν παταω εκτυπωση μου τυπωνει παντα τις σελιδες που εχω επιλεξει ΚΑΙ μια κενη...παντα μα ομως!

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν δείτε λίγες σελίδες πριν (αρχές του μήνα),  είχα το ίδιο θέμα. Τελικά, στην προεπισκόπηση της εκτύπωσης, αντί για την επιλογή shrink-to-fit έβαλα scale στο 90%. Από τότε δεν χρειάστηκε να ξανασχοληθώ. Το Firefox θυμάται την επιλογή μου και τυπώνω χωρίς πρόβλημα.

samsok:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςτο γραφω εδω γιατι δεν ξερω που αλλου να το αναρτησω....εχω προβλημα με το browser που χρησιμοποιω  για το e-syntagografisi:
1)MOZILLA FIREFOX
οταν παταω εκτυπωση μου τυπωνει παντα τις σελιδες που εχω επιλεξει ΚΑΙ μια κενη...παντα μα ομως!

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν δείτε λίγες σελίδες πριν (αρχές του μήνα),  είχα το ίδιο θέμα. Τελικά, στην προεπισκόπηση της εκτύπωσης, αντί για την επιλογή shrink-to-fit έβαλα scale στο 90%. Από τότε δεν χρειάστηκε να ξανασχοληθώ. Το Firefox θυμάται την επιλογή μου και τυπώνω χωρίς πρόβλημα.

--- Τέλος παράθεσης ---
ευχαριστω παρα πολυ... με σωσατε! τοσο καιρο μου ειχαν σπασει τα νευρα!

Dott.diMG:
Τα ζώα μου αργά! (και σήμερα)

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤα ζώα μου αργά! (και σήμερα)

--- Τέλος παράθεσης ---
   Μπα, δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα σήμερα. Χθές (πρωταπριλιάτικα) 11.00 με 12.00 όμως ναι.

Dott.diMG:
Κατά διαστήματα καθυστερεί πολύ.
Αν πρέπει αρχές του μήνα να γράψεις >100 συνταγές θες 2 επιπλέον ώρες!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση