Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣημαντικό "κενό" που ανακάλυψα πριν λίγο.
Έχουν συνδέσει τα πρωτόκολλα με ειδικότητες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γράψουν οι αγροτικοί ούτε εξ' αντιγραφής!
Η ιστορία:
Αγροτικός με ενημερώνει πως όταν συνδέεται για να γράψει συνταγή σε ασθενή δεν εμφανίζεται καθόλου η επιλογή "Ορισμός θεραπευτικού πρωτοκόλλου" και δεν μπορεί να του γράψει μια στατίνη.
Συνδέομαι (σε μένα εμφανίζεται η επιλογή του πρωτοκόλλου κανονικά), εντάσσω τον ασθενή σε πρωτόκολλο και του γράφω μια στατίνη.
Στη συνέχεια συνδέεται ξανά ο αγροτικός και στο ΑΜΚΑ του ίδιου ασθενή πάλι δεν εμφανίζεται η δυνατότητα να εντάξει τον ασθενή σε πρωτόκολλο ή να γράψει φάρμακα στο πρωτόκολλο δυσλιπιδαιμίας που είχα ανοίξει πριν λίγο. Απουσιάζει η ένδειξη από τη σελίδα.
Αν εξακριβωθεί αυτό που λέω οι ασθενείς ΚΑΘΕ φορά που θα θέλουν να γράψουν φάρμακα που ανήκουν στα θεραπευτικά πρωτόκολλα θα πρέπει να απευθύνονται στην κατάλληλη ειδικότητα κι όχι σε αγροτικούς γιατρούς.
--- Τέλος παράθεσης ---
Να κάνουμε ένα γκάλοπ για το πόσο σύντομα θα αποσυρθεί το «υποχρεωτικό» της χρήσης πρωτοκόλλου.
Λέω 2 μέρε το πολύ ...μέχρι το Σ/Κ .Απο Δευτέρα νέες οδηγίες...
--- Τέλος παράθεσης ---
Μέσα έπεσες στις 2 μέρες! Από σήμερα το απόγευμα μπήκε η δυνατότητα εισαγωγής σε πρωτόκολλο και στους αγροτικούς.
samsok:
το γραφω εδω γιατι δεν ξερω που αλλου να το αναρτησω....εχω προβλημα με το browser που χρησιμοποιω για το e-syntagografisi:
1)MOZILLA FIREFOX
οταν παταω εκτυπωση μου τυπωνει παντα τις σελιδες που εχω επιλεξει ΚΑΙ μια κενη...παντα μα παντα ομως!
2)google chrome
παροτι χρησιμοποιουσα MOZILLA ,δοκιμασα το chrome ,εδω δεν εχω το προβλημα της κενης σελιδας αλλα ενα αλλο(εξισου σπαστικο):
αν πατησω πχ Ε/Ε και ανοιξει η σελιδα με τον ελεγχο,προσπαθωντας να πατησω την μπαρα στα δεξια (για να παω προς τα κατω και να βρω την επιθυμητη εξεταση και να μαρκαρω το τετραγωνακι)βλεπω οτι δεν μπορω να την πατησω και αυτη ξαναγυρνα αυτοματα προς τα πανω.
Δεν ξερω τι φταιει,αν κανεις εχει το ιδιο θεμα ή καμια λυση να προτεινει θα το εκτιμουσα παρα μα παρα πολυ!
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή Είσοδος....Δεν ξερω τι φταιει,αν κανεις εχει το ιδιο θεμα ή καμια λυση να προτεινει θα το εκτιμουσα παρα μα παρα πολυ!
--- Τέλος παράθεσης ---
Μισητός Internet Explorer ; (δεν είχα πρόβλημα ποτέ)
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή Είσοδοςτο γραφω εδω γιατι δεν ξερω που αλλου να το αναρτησω....εχω προβλημα με το browser που χρησιμοποιω για το e-syntagografisi:
1)MOZILLA FIREFOX
οταν παταω εκτυπωση μου τυπωνει παντα τις σελιδες που εχω επιλεξει ΚΑΙ μια κενη...παντα μα παντα ομως!
--- Τέλος παράθεσης ---
Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα όμως μόνο σε συγκεκριμένο υπολογιστή. Ίσως έχει πρόβλημα η έκδοση του Firefox ή/και του Adobe Reader που ανοίγει τα PDF στο συγκεκριμένο υπολογιστή. Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα επειδή δεν είναι ο κύριος υπολογιστής συνταγογράφησης και δε με ενοχλεί ιδιαίτερα. Αν θες δοκίμασε να κάνεις update στα συγκεκριμένα προγράμματα.
Αν δεν σε πειράζει η λευκή σελίδα δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα. Άλλη λύση είναι λίγο πριν την εκτύπωση αντί για "όλες" τις σελίδες να σημειώνεις το από κάτω κουτάκι με αριθμό σελίδων "Από 1 έως 1" σε μονή συνταγή ή "Από 1 έως 3" σε τρίμηνη. Έτσι δε βγαίνει η λευκή σελίδα.
Μερικές φορές έχω το ακόλουθο πρόβλημα με το Firefox: Όταν βάζω να δω προηγούμενες συνταγές/επισκέψεις κλπ δεν εμφανίζεται μπάρα στο πλάι της σελίδας ώστε να κάνω scroll down για να δω τις επόμενες συνταγές. Πρέπει να κάνω σμίκρυνση της σελίδας, με Ctrl και -, και τότε εμφανίζεται η μπάρα. Μερικές φορές όμως δεν εμφανίζεται όσο κι αν μικρύνω τη σελίδα ακόμη και σε βαθμό που δε διακρίνονται τα γράμματα.
tasath:
Παίζουν διάφορα θέματα συμβατότητας της εφαρμογής με την έκδοση του browser που έχετε.
Καλό είναι αυτά τα προβλήματα να μαζεύονται και να στέλνονται στην ΗΔΙΚΑ, βοηθώντας τους να βελτιώσουν την εφαρμογή.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση