Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος...Μόλις έβαλα το ΑΜΚΑ σε ασφαλισμένη χήρα και καταχωρημένη σίγουρα μέχρι τώρα στο ΙΚΑ (αφού έχω εκδώσει αρκετές συνταγές) την έβγαλε ασφαλισμένη στον ΟΑΕΕ με αντίστοιχο αριθμό μητρώου (όχι αυτόν που έχει στο ΙΚΑ για να σκεφτώ ότι απλά το σύστημα μπέρδεψε τα ταμεία)
Σε έμμεσα ασφαλισμένη στο ΙΚΑ (ο άμεσα ασφαλισμένος εν ζωή και συνταξιούχος) την έβγαλε ασφαλισμένη στον ΟΓΑ με αντίστοιχο αριθμό μητρώου ΟΓΑ.....
--- Τέλος παράθεσης ---
Φαντάζομαι ότι οι ασθενείς δεν ήξεραν τίποτα για τον ΟΑΕΕ η ΟΓΑ αντίστοιχα. Σίγουρα δεν είναι διπλοασφαλισμένες; Επίσης ελέγξατε αν συνάδερφος άλλος πρόσφατα (απο ιστορικό ασθενή) αν τροποποίησε τα στοιχεία εκδίδοντας συνταγή;
Μου έχουν τύχει πολλοί ασθενείς που εκδίδονται για μήνες συνταγές με λάθος ταμείο και ΑΜ...
Denominator:
Εγγραφή ή Είσοδος Μου έχουν τύχει πολλοί ασθενείς που εκδίδονται για μήνες συνταγές με λάθος ταμείο και ΑΜ...
--- Τέλος παράθεσης ---
Αλήθεια, με αυτούς τι γίνεται;
Έχει συμβεί σε όλους, απ´ ότι καταλαβαίνω.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος...Μόλις έβαλα το ΑΜΚΑ σε ασφαλισμένη χήρα και καταχωρημένη σίγουρα μέχρι τώρα στο ΙΚΑ (αφού έχω εκδώσει αρκετές συνταγές) την έβγαλε ασφαλισμένη στον ΟΑΕΕ με αντίστοιχο αριθμό μητρώου (όχι αυτόν που έχει στο ΙΚΑ για να σκεφτώ ότι απλά το σύστημα μπέρδεψε τα ταμεία)
Σε έμμεσα ασφαλισμένη στο ΙΚΑ (ο άμεσα ασφαλισμένος εν ζωή και συνταξιούχος) την έβγαλε ασφαλισμένη στον ΟΓΑ με αντίστοιχο αριθμό μητρώου ΟΓΑ.....
--- Τέλος παράθεσης ---
Φαντάζομαι ότι οι ασθενείς δεν ήξεραν τίποτα για τον ΟΑΕΕ η ΟΓΑ αντίστοιχα. Σίγουρα δεν είναι διπλοασφαλισμένες; Επίσης ελέγξατε αν συνάδερφος άλλος πρόσφατα (απο ιστορικό ασθενή) αν τροποποίησε τα στοιχεία εκδίδοντας συνταγή;
--- Τέλος παράθεσης ---
Το έλεγξα, δεν είχε γίνει επέμβαση από άλλο γιατρό από πρόσφατη συνταγογράφηση. Οι δύο κυρίες αποτελούν "αποκλειστικές" πελάτισσες οπότε είμαι σίγουρος ότι τις είχα καταχωρίσει σωστά στο ταμείο τους γι' αυτό θεωρώ ότι ήταν "πρωτοβουλία" του συστήματος η αλλαγή ταμείου.
Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι σε ασφαλισμένους του Οίκου Ναύτου το σύστημα προσθέτει τις τελευταίες μέρες μετά τον ΑΜ το Σ01
Εγγραφή ή Είσοδος Μου έχουν τύχει πολλοί ασθενείς που εκδίδονται για μήνες συνταγές με λάθος ταμείο και ΑΜ...
--- Τέλος παράθεσης ---
Κι εγώ έχω εντοπίσει αρκετούς. Ιδιαίτερα μερικοί του ΤΥΔΚΥ (όταν στην αρχή το σύστημα ηλεκτρονικής δεν είχε ΤΥΔΚΥ αλλά μόνο ΟΠΑΔ και τους καταχωρούσαμε ως ΟΠΑΔ) συνεχίζουν να βρίσκονται στο ΟΠΑΔ.
Argirios Argiriou:
Η γραμματέας μου σήμερα, παρατήρησε το εξής:
Αν σε έμμεσα ασφαλισμένο δεν γράψουμε το ΑΜΚΑ του άμεσου τότε στην συνταγή βγαίνει στο τέλος του Αριθμού Μητρώου του έμμεσα ασφαλισμένου και ο αριθμός 3.
Έχετε παρατηρήσει και εσείς κάτι τέτοιο;
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν σε έμμεσα ασφαλισμένο δεν γράψουμε το ΑΜΚΑ του άμεσου τότε στην συνταγή βγαίνει στο τέλος του Αριθμού Μητρώου του έμμεσα ασφαλισμένου και ο αριθμός 3. Έχετε παρατηρήσει και εσείς κάτι τέτοιο;
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναί όντως και σκόπευα να το γράψω. Και στους ΑΜ (ΕΜΑΔ) του ΟΠΑΔ προστέθηκαν τα δύο τελευταία ψηφία και μάλιστα συνεχόμενα (έχουν δλδ 13 ψηφία) ακόμα και στους άμεσα ασφαλισμένους προστίθεται 00 (σύζυγοι 91 κλπ). Πολλάκις το αναδιορθώνω βάζοντας - ή / .
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση