Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (490/612) > >>

Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο άκουσα κι αυτό σήμερα.
Ιδιώτης γιατρός όταν του ζητούν τρίμηνη συνταγή ζητάει (3x10) 30 ευρώ! (Έτσι τις φυλάς ως κόρη οφθαλμού κι όχι "Γιατρέ την ξέχασα κι έληξε. Βγάλε μια καινούργια")

--- Τέλος παράθεσης ---
Ζώντας καθημερινά την κουτοπονηριά του ΝεοΈλληνα δεν τον κατηγορώ !

Χθες μου σκάει μια γυναίκα στο Γραφείο Ιατρών, χωρίς ραντεβού, και ζήταγε να της γράψω Μαστογραφίες προληπτικά, χωρίς να παρακολουθείται από κάποιον χειρουργό που έχουμε στο Τμήμα Μαστού.
Προφανώς δεν ήθελε να πληρώσει ραντεβού σε ιδιώτη, ούτε καν να κλείσει (δωρεάν) ραντεβού σε κάποιον δικό μας.
Πολύ πιθανώς μάλιστα να πάει σε ιδιώτη, αφού διαπιστώσει ότι έχει κάτι.

Όχι, να πληρώσουν έστω και ένα συμβολικό τίμημα, το τσάμπα πέθανε...

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο άκουσα κι αυτό σήμερα.
Ιδιώτης γιατρός όταν του ζητούν τρίμηνη συνταγή ζητάει (3x10) 30 ευρώ! (Έτσι τις φυλάς ως κόρη οφθαλμού κι όχι "Γιατρέ την ξέχασα κι έληξε. Βγάλε μια καινούργια")

--- Τέλος παράθεσης ---
Ζώντας καθημερινά την κουτοπονηριά του ΝεοΈλληνα δεν τον κατηγορώ !

Χθες μου σκάει μια γυναίκα στο Γραφείο Ιατρών, χωρίς ραντεβού, και ζήταγε να της γράψω Μαστογραφίες προληπτικά, χωρίς να παρακολουθείται από κάποιον χειρουργό που έχουμε στο Τμήμα Μαστού.
Προφανώς δεν ήθελε να πληρώσει ραντεβού σε ιδιώτη, ούτε καν να κλείσει (δωρεάν) ραντεβού σε κάποιον δικό μας.
Πολύ πιθανώς μάλιστα να πάει σε ιδιώτη, αφού διαπιστώσει ότι έχει κάτι.

Όχι, να πληρώσουν έστω και ένα συμβολικό τίμημα, το τσάμπα πέθανε...

--- Τέλος παράθεσης ---

[laikismos mode on] Η ασφαλισμένη έχει πληρώσει ενα σκάσιμο λεφτά σε κρατήσεις περίθαλψης και επιζητά μια ανταποδοτικοτητα. Γνωρίζει οτι αν δεν τρέξει η ιδια, δεν θα ασχοληθεί ποτε κανεις μαζί της για τα θέματα της πρόληψης πανω σε τόσο σοβαρές νόσους, όσο αυτές που πολύ συχνα προβαλονται απο τα ΜΜΕ οτι συνέβησαν σε επώνυμους, και είναι λογικό να επιζητά διέξοδο στον πανικό της. Απο την αλλη, αφού η Ηδικα σου παρέχει την δυνατότητα, γιατί δεν της δίνεις το παραπεφτικο, αυστηρε γιατρε; Αν σου το ζητούσε μια φιλη σου ή μια νοσηλεύτρια για την αδερφή της, δεν θα το εδινες; Γιατί το αρνείσαι σε μια άγνωστη; Απο κει και πέρα, το που θα το παει, είναι δική της υπόθεση, μιας και έχουμε ελευθερη αγορά.

Αρχίατρος:
Η ασφαλισμένη ας παίξει με τους κανόνες του συστήματος (ας κλείσει δλδ ραντεβού κτλ.), και όλα καλά.

Επίσης, το αν θα γράψω παραπεμπτικό στην νοσηλεύτρια που ζαχαρώνω ή την χειρουργήσω κιόλας (σε περίπτωση που χρειαστεί), αυτό αφορά εμένα και μόνο εμένα ε ;  ;D

Το θέμα μας εδώ είναι η κουτοπονηριά του Νεοέλληνα που προσπαθεί να κοροϊδεψει και να παρακάμψει το σύστημα.

Πετράκης Νϊκος:
Μπήκε και το όριο της φαρμακευτικής δαπάνης. Τελικά της προλάβανε τις εκλογές!

DrGuni:
Λόγω  της αυξημένης  επίπτωσης  της  λοίμωξης απο τον ιό της γρίπης , παρέστη η ανάγκη για  συνταγογράφηση oseltamivir (Tamiflu) . Ωστόσο,  κάποιο  φαρμακείο  μου ζήτησε ειδική αιτιολογημένη γνωμάτευση . Υπάρχει , όντως, τέτοια  φόρμα  και  αν  ναι,  ξέρετε   πού μπορώ  να τη βρω?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση