Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (497/612) > >>

pzogr:
O μόνος λόγος είναι μήπως μας ενημερώσουν πότε (αν) θα είναι διαθεσιμο και λειτουργικό το σύστημα. Το εκνευριστικό είναι ότι κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτα...
Σε μένα είπαν ότι δεν είχαν άλλες αναφορές για προβλήματα!
Σε 2η επικοινωνία μου είπαν ότι φταίει ο browser (ασχέτως που δεν τους είπα ποιόν χρησιμοποιούσα).
Και τελικά μου είπαν ότι κάνουν αναβαθμίσεις και η δυσλειτουργία κρατά λίγα λεπτά... Μάλλον εννοούσαν ώρες.
Έλεος πια με την κοροϊδία.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος....Και τελικά μου είπαν ότι κάνουν αναβαθμίσεις και η δυσλειτουργία κρατά λίγα λεπτά... Μάλλον εννοούσαν ώρες......
--- Τέλος παράθεσης ---
   Η αλήθεια είναι αυτή. Το κυρίως πρόβλημα αρχίζει περίπου 10.40-11.00 (όταν τελειώνουν τον πρωινό καφέ και το κουλουράκι και αποφασίζουν να παίξουν με τα νεύρα μας) και κρατάει περίπου 1 1/2 ώρα. Φαντάζομαι πλείστα ιατρεία λειτουργούν προ τις 11.30 αλλά πέρα απο μικρή καθυστέρηση προχωράει το "πράμα".
   Καλά είναι, "δουλεύουν" και μιάμιση ώρα... Μην είμαστε αχάριστοι.

EzeΤΡΟΛ:
Στιγμιαία υπαναχώρηση στο θέμα της κατάργησης του 1 ευρώ ανά συνταγή σημειώθηκε σήμερα σε πρωινή εχπομπή.

Την άμεση εφαρμογή της κατάργησης του 5ευρου στα νοσοκομεία, με υπουργική απόφαση η οποία έχει ήδη δρομολογηθεί, καθώς δεν χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση, εξήγγειλε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας από το Πρωινό ΑΝΤ1.

Ο κ. Ξάνθος αναφερόμενος στο θέμα της συμμετοχής του 1 ευρώ ανά συνταγή σημείωσε ότι θα εφαρμοστεί μέσα στο 2015, αλλά όχι άμεσα καθώς χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση, ενώ ερωτώμενος για το κόστος του μέτρου, είπε ότι έχει κοστολογηθεί στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Στόχος της κυβέρνησης, όπως είπε ο Αναπληρωτής Υπουργός, είναι η μείωση της συμμετοχής στα φάρμακα και η επαναφορά της μηδενικής συμμετοχής σε ορισμένες παθήσεις. Τα κριτήρια για την υπαγωγή ασθενών στο μέτρο θα είναι εισοδηματικά, με σκοπό την πλήρη απαλλαγή των αδυνάτων (ωραία, στα βιβλιάριά τους θα γράφουμε και φάρμακα άλλων).

Ο κ. Ξάνθος τόνισε ότι αυτήν τη στιγμή μόνο το 15% του ΑΕΠ δαπανάται στη Δημόσια Υγεία, η οποία καταρρέει. «Ετοιμάζουμε νομοθετική ρύθμιση ώστε να υπάρξει παρέμβαση στην πρόληψη και προαγωγή του τομέα της Υγείας» αναφέροντας αλλαγές σε όλο το σύστημα Υγείας, από τις μονάδες πρόληψης, τα κέντρα Υγείας, τον τομέα της Ψυχικής Υγείας και τα νοσοκομεία.

Dott.diMG:
Εξάμηνες συνταγές.

Βιβλιάρια "Οικονομικής αδυναμίας"

Ηλεκτρονική παραπομπή ασθενούς.

Αρχίατρος:
Δύο απορίες:

- πόσο εύκολο είναι ένας Γ.Ι-Αγροτικός ή οποιοσδήποτε Πρωτοβάθμιος να συμπληρώνει ηλεκτρονικό παραπεμπτικό σε επείγον περιστατικό όπου δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου-δώσε μου τα στοιχεία σου (ΑΜΚΑ κτλ.) ;

- η χρησιμότητα των ηλεκτρονικών παραπεμπτικών ΠΟΙΑ είναι ; Να δουν τα στατιστικά-συχνότητα παραπομπών ενός ιατρού ;

Με τους ασθενείς που πηγαίνουν με το έτσι θέλω στα ΤΕΠ τριτοβάθμιων νοσοκομείων για προβλήματα επιπέδου ΠΦΥ τι θα γίνει ; Θα υπάρξει κάποιο ΠΕΝΑΛΝΤΥ ;
Εδώ ακυρώνουν και το ελάχιστο που υπάρχει, το 5εύρω...

Να αναφέρω χαρακτηριστικά ότι μου έχει έρθει στο ΤΕΠ του τριτοβάθμιου νοσοκομείου που εργάζομαι τύπος που είχε πατήσε αχινό, διανύοντας αρκετά χλμ, επειδή "δεν εμπιστεύονταν" τον ντόπιο ιατρό.  :-\

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση