Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος1η από τρίμηνη συνταγή με δύο Humira (έκαστη 373 ευρώ) με προθεσμία εκτέλεσης 26/3 - 9/4 φαίνεται στο σύστημα εκτελεσμένη 16/5!!
746 "χρέωση" από το Humira και ακόμη έπονται άλλες 2 συνταγές από την τρίμηνη. Δεν θα εκπλαγώ αν εκτελεστεί και η δεύτερη μέσα στο Μάιο!
Εκτίναξη του μέσου όρου κατά 12 ευρώ σε λίγες μέρες.
Πλάκα θα έχει να κληθώ σε απολογία για να δικαιολογήσω τα παραπάνω!
--- Τέλος παράθεσης ---
Τι ήθελα και μιλούσα!!! Τελικά εκτελέστηκαν και οι τρεις μέσα στο Μάιο.
Η συνταγή που έγραψα παραπάνω δεν ήταν η 1η από την τρίμηνη αλλά η 3η.
Η 1η με προθεσμία εκτέλεσης 1/2 - 6/2 εκτελέστηκε 19/05.
Η 2η με προθεσμία εκτέλεσης 24/2 - 10/3 εκτελέστηκε 18/5.
Δηλαδή μέσα στο Μάιο "χρεώθηκα" για τον ίδιο ασθενή 2238 ευρώ! (Αν πάμε με το παλιό μηνιαίο πλαφόν των 13 χιλιάδων που είχα, αντιστοιχεί στο 17%)
samsok:
ετσι εξηγειται γιατι απο μ.ορο 40-41 ξαφνικα εφτασα στο 65 αυτο τον μηνα! οποτε μαλλον αυτους τους 3-4 ασθενεις που εχω με ΧΜΛ,ΡΑ & εναν με μεταμοσχευση θα τους στελνω πλεον αλλου...
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή Είσοδοςετσι εξηγειται γιατι απο μ.ορο 40-41 ξαφνικα εφτασα στο 65 αυτο τον μηνα! οποτε μαλλον αυτους τους 3-4 ασθενεις που εχω με ΧΜΛ,ΡΑ & εναν με μεταμοσχευση θα τους στελνω πλεον αλλου...
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν ξέρω αν είσαι ιδιώτης ή αν εργάζεσαι στο δημόσιο.
Αν είσαι στο δημόσιο δεν βρίσκω το λόγο να σταματήσεις να συνταγογραφείς για τους συγκεκριμένους ασθενείς. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που σε πιθανή κλήση για εξηγήσεις, η απόδειξη (ότι δεν είσαι ελέφαντας) είναι πολύ εύκολη.
Το ίδιο εύκολη είναι η απόδειξη αν είσαι ιδιώτης, όμως αν μείνεις για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα εκτός συνταγογράφησης είναι πρόβλημα, οπότε κατανοώ την αντίδραση και τη λύση που σκέφτεσαι.
matinaartist:
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε και οι αγροτικοί γιατροί με την εκτίναξη του μέσου όρου!
Όλους τους προηγούμενους μήνες και μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ο μέσος όρος μου ήταν περίπου 32-36 ευρώ/ασθενή (με όριο τα 38,99), χτες έφτασα στα 47,21 και σήμερα στα 62,27!... αναρωτιέμαι τι μέσο όρο θα δω αύριο το πρωί... Υποθέτω υπολογίζονται κάτι sprycel και cyclosporin που γράφω σε αιματολογικούς-ρευματολογικούς ασθενείς (εννοείται με γνωμάτευση θεράποντος). >:(
samsok:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςετσι εξηγειται γιατι απο μ.ορο 40-41 ξαφνικα εφτασα στο 65 αυτο τον μηνα! οποτε μαλλον αυτους τους 3-4 ασθενεις που εχω με ΧΜΛ,ΡΑ & εναν με μεταμοσχευση θα τους στελνω πλεον αλλου...
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν ξέρω αν είσαι ιδιώτης ή αν εργάζεσαι στο δημόσιο.
Αν είσαι στο δημόσιο δεν βρίσκω το λόγο να σταματήσεις να συνταγογραφείς για τους συγκεκριμένους ασθενείς. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που σε πιθανή κλήση για εξηγήσεις, η απόδειξη (ότι δεν είσαι ελέφαντας) είναι πολύ εύκολη.
Το ίδιο εύκολη είναι η απόδειξη αν είσαι ιδιώτης, όμως αν μείνεις για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα εκτός συνταγογράφησης είναι πρόβλημα, οπότε κατανοώ την αντίδραση και τη λύση που σκέφτεσαι.
--- Τέλος παράθεσης ---
Eιμαι ιδιωτης οποτε δεν εχω πολλες επιλογες......
Υ.Γ ο μ.ορος ανεβηκε στα 84 !!!το κακο ειναι οτι τους ειχα γραψει τριμηνες
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση