Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠάω να συνταγογραφήσω Xultophy και το πρωτόκολλο, μου ζητάει κωδικό barcode. Ξέρει κανείς τι εννοεί;
--- Τέλος παράθεσης ---
Πάντως εμένα σε αντίστοιχη προσπάθεια με αφήνει κανονικά.
Δεν ξέρω πιο είναι το πρόβλημα.
manospall:
Σημερα ειχα ετοιμασει την ψυχολογια μου τους αρωστους μου οτι θα ειναι μια αρκετα δυσκολη ημερα.σημερα θα ξεκιναγε το (σωστο) κατ εμε μετρο της αναγραφης το αμκα του διενεργησαντος την εξεταση ιατρου.και φυσικα ΤΙΠΟΤΑ.Ποτε σε αυτο το κρατος δεν μπορει να γινει κατι στην ωρα του,
Ρε αργοσχολοι της ΗΔΙΚΑ αφου δεν ειναι δυνατον να γινει τοτε τι τσαμπουνατε ??????Αν για εσας κατι τοσο απλο θελει χρονο τοτε τι βαζετε και ημερομηνιες <<απο σημερα 11 /6 το μετρο κλπ κλπ>>ΑΝΤΙΘΕΤΑ παω να γραψω αναλωσιμα σε ασθενη και μου λεει δεν παιρνει φαρμακα για το σακχαρο.λεω λαθοε θα εχω κανει .....παω στους απεναντι και βλεπω παιρνει κατι χρονια ξαναπαω και μου λεει χωρις να γραψεις στο σχολιο γιατι θα δωσεις αναλωσιμα δεν προχωρα η συνταγη τοτε γραφω και εγω<<εσυ με το διανοητικο επιπεδο μικρονοικου ο ασθενης παιρνει πανω απο 5 χρονια βγαλε τα γκαβογυαλια και δες>>και ως δια μαγειας εγραψα τις ταινιες.και εκει που ελεγα οτι ολα καλα και πηγα στην επομενη να γραψω μαστογραφια στο τελος μου λεει <<ακριβη εξεταση κατι παραπανω απο το μεσο ορο>>γραψε αιτιολογηση!! τι να γραψεις σε μια και μοναδικη εξεταση που σωζει ζωες κι ειναι και κατω απο το κοστος????Γραφω λοιπον <<παρακαλω αν ειναι ακριβη να μου επιτραπει να ψαχουλευω εγω το στηθος της ασθενους διαφορετικα καντε μου μια προταση εσεις τι να γραφω αντι της μαστογραφιας>>Και ετσι με επιστημονικα κριτηρια θα συνεχισω να απαντω στις ανοητες ερωτησεις του συστηματοςΠΛΕΟΝ πηρα αποφαση πλακα μου κανουν αυτοι πλακα θα τους κανω και εγω
pzogr:
Ξέρει κανείς αν αποζημιώνεται ο PPI με Κ30; Είχα μια επικοινωνία με φαρμακοποιό χθες που μου είπε ότι το σύστημα τον μπλοκάρει.
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΞέρει κανείς αν αποζημιώνεται ο PPI με Κ30; Είχα μια επικοινωνία με φαρμακοποιό χθες που μου είπε ότι το σύστημα τον μπλοκάρει.
--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι, γιατί από 13-6-2018 στο σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης έχει ενεργοποιηθεί ο έλεγχος των SPC φίλτρων των φαρμάκων.
Αναλυτικά δείτε εδώ:
Εγγραφή ή Είσοδος
pzogr:
Και η επομενη ερωτηση είναι λοιπόν γιατί υπάρχει ένας κωδικός (και ένα πρωτόκολλο) που δεν αποζημιώνεται, όταν η χρήση του γίνεται αποκλειστικά και μόνο γι'αυτό το σκοπό... (την αποζημίωση)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση