Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγω δοκιμασα να γραψω υπερηχο για κοιλιακο αλγος και μου εβγαζε αναλογο μηνυμα...
--- Τέλος παράθεσης ---
Ακριβώς. Προσπάθησα σήμερα ( 02/07/2018 ), ως Γενικός Ιατρός, να γράψω παραπεμπτικό για υπερηχογράφημα άνω - κάτω κοιλίας και μου έβγαλε μήνυμα ότι ως Γενικός Ιατρός μπορώ να γράψω μόνο άνω κοιλίας !!!
nickm:
για τον υπέρηχο ανω κοιλιας βάλτε R10.1 και για κατω κοιλιας R31!
Dott.diMG:
Σήμερα διαπίστωσα κάποιες αλλαγούλες στο Ιστορικό του Ασθενή, πότε ξεκίνησαν?
Κατ' αρχήν μπαίνει το ΑΜΚΑ της επίσκεψης απευθείας στην αναζήτηση του ιστορικού (επιτέλους).
Έπειτα εμφανίζεται η εκτελεσμένη ποσότητα των προηγούμενων συνταγών και όχι το υπόλοιπο όσων δεν εκτελέστηκαν (τέλος πάντων συνηθίζεται η νέα κατάσταση).
Και στο κερασάκι, που πάντα υπάρχει, για να εμφανιστούν οι σημερινές συνταγές, αν έκανες λάθος π.χ. και θέλεις να ακυρώσεις και να ξαναγράψεις, πρέπει να βάλεις την αυριανή ημερομηνία αλλιώς ότι έχεις γράψει σήμερα δεν εμφανίζεται “έως” σήμερα.
Δηλαδή με λίγα λόγια “ιστορικό” μέχρι αύριο.
Δεν εκπλήσσομαι πλέον με τίποτα.
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι στο κερασάκι, που πάντα υπάρχει, για να εμφανιστούν οι σημερινές συνταγές, αν έκανες λάθος π.χ. και θέλεις να ακυρώσεις και να ξαναγράψεις, πρέπει να βάλεις την αυριανή ημερομηνία αλλιώς ότι έχεις γράψει σήμερα δεν εμφανίζεται “έως” σήμερα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Απίστευτο, έσπαγα το κεφάλι μου ένα τέταρτο το πρωί...
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
--- Παράθεση ---Έπειτα εμφανίζεται η εκτελεσμένη ποσότητα των προηγούμενων συνταγών και όχι το υπόλοιπο όσων δεν εκτελέστηκαν (τέλος πάντων συνηθίζεται η νέα κατάσταση).
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση