Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Dott.diMG:
Εννοώ ότι πριν, δίπλα από τη στήλη με την συνταγογραφούμενη ποσότητα εμφανιζόταν το υπόλοιπο δηλ. αν έγραφες πχ 3 κουτιά και ο ασθενής έπαιρνε 2 έβλεπες 3.....1, ενώ τώρα φαίνεται η εκτελεσμένη ποσότητα που πήρε ο ασθενής δηλαδή 3.....2
Argirios Argiriou:
Ενδιαφέρουσα συζήτηση, στις 18/07/2018 στο facebook, στην ομάδα ΓΕΝΙΚΟΙ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ:
- Στην προ-πρωτοκόλου ΓΟΠΝ εποχή, με τον κωδικό T88.7 έβαζα και το Akineton που χορηγείται μαζί με τα αντιψυχωσικά. Τώρα δεν περνάει με αυτόν τον κωδικό. Καμμία ιδέα ποιος είναι ο σωστότερος κωδικός για να μη βγάζουμε όλους τους ψυχωσικούς και παρκινσονικούς συνάμα;
- Υπάρχει το "G21.1 Άλλες μορφές δευτεροπαθούς παρκινσονισμού φαρμακευτικής αιτιολογίας", αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι απολύτως σωστό κι αυτό.
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος- Στην προ-πρωτοκόλου ΓΟΠΝ εποχή, με τον κωδικό T88.7 έβαζα ....
--- Τέλος παράθεσης ---
Για να δικαιολογηθεί η ρανιτιδίνη ως γαστροπροστασία αφού δεν είναι στο πρωτόκολλο τι διάγνωση βάζετε; Φαντάζομαι όχι ΓΟΠ σε όλες τις περιπτώσεις (όπως κάνουν ουκ ολίγοι...). Ξέρω ότι δεν χρειάζεται ειδική διάγνωση αλλά δεν μου πάει να τσεκάρω "οσφυαλγία" και ρανιτιδίνη...
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα διαπίστωσα κάποιες αλλαγούλες στο Ιστορικό του Ασθενή, πότε ξεκίνησαν?
Κατ' αρχήν μπαίνει το ΑΜΚΑ της επίσκεψης απευθείας στην αναζήτηση του ιστορικού (επιτέλους).
Έπειτα εμφανίζεται η εκτελεσμένη ποσότητα των προηγούμενων συνταγών και όχι το υπόλοιπο όσων δεν εκτελέστηκαν (τέλος πάντων συνηθίζεται η νέα κατάσταση).
Και στο κερασάκι, που πάντα υπάρχει, για να εμφανιστούν οι σημερινές συνταγές, αν έκανες λάθος π.χ. και θέλεις να ακυρώσεις και να ξαναγράψεις, πρέπει να βάλεις την αυριανή ημερομηνία αλλιώς ότι έχεις γράψει σήμερα δεν εμφανίζεται “έως” σήμερα.
Δηλαδή με λίγα λόγια “ιστορικό” μέχρι αύριο.
Δεν εκπλήσσομαι πλέον με τίποτα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν όμως ψάξεις ιστορικό ασθενούς χωρίς να έχεις ανοιχτή επίσκεψη για το συγκεκριμένο ΑΜΚΑ, τότε βάζεις χειροκίνητα το ΑΜΚΑ, βάζεις τη χρονική περίοδο αναζήτησης και σου εμφανίζει τα αποτελέσματα.
Αν όμως ανοίξεις κάποιο αποτέλεσμα και μετά πατήσεις επιστροφή για να ξαναδείς τα αποτελέσματα, ατύχησες!
Έχουν χαθεί όλα και πρέπει από την αρχή (ΑΜΚΑ, χρονική περίοδος κλπ)
Μην τα θέλουμε όλα δικά μας.
Dott.diMG:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος- Στην προ-πρωτοκόλου ΓΟΠΝ εποχή, με τον κωδικό T88.7 έβαζα ....
--- Τέλος παράθεσης ---
Για να δικαιολογηθεί η ρανιτιδίνη ως γαστροπροστασία αφού δεν είναι στο πρωτόκολλο τι διάγνωση βάζετε; Φαντάζομαι όχι ΓΟΠ σε όλες τις περιπτώσεις (όπως κάνουν ουκ ολίγοι...). Ξέρω ότι δεν χρειάζεται ειδική διάγνωση αλλά δεν μου πάει να τσεκάρω "οσφυαλγία" και ρανιτιδίνη...
--- Τέλος παράθεσης ---
H Ρανιτιδίνη υπάρχει κανονικά στο πρωτόκολλο
Γαστροπροστασία--> Η2-ανταγωνιστές--> Ρανιτιδίνη,
απλώς ένας νέος ασθενής που δεν παίρνει αντιαιμοπεταλιακά ή αντιπηκτικά μόνο με χρήση ΜΣΑΦ σου λέει ότι δεν μπορεί να ενταχθεί στο πρωτόκολλο εκτός αν έχει κλικάρεις ιστορικό έλκους, γαστρορραγίας κλπ
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση