Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (160/612) > >>

ΜΙΝΑ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑφού κάνω σύνδεση (όταν καταφέρω να κάνω φυσικά) βγαίνει ένα παράθυρο "Επιλογή μονάδας συνταγογράφησης"
Στο drop menu στις επιλογές δεν υπάρχει τίποτα.
Όταν διαλέξω "Εισαγωγή νέας" μου ανοίγει drop menu με επιλογές π.χ. Ιδιωτικό ιατρείο, εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου,Κ.Υ., Π.Ι. όμως πριν προλάβω να κάνω επιλογή βγαίνει το μήνυμα "Αποτυχία σύνδεσης στο server (status:502)"
Με Mozilla (αν έχει κάποια σημασία)

Απορία: Το μήνυμα που υπάρχει για αλλαγή του κωδικού, στη σελίδα που βάζουμε τους κωδικούς για τη σύνδεση, είναι το "παλιό" ή θέλουν νέα αλλαγή κωδικού μαζί με την "αναβάθμιση";

--- Τέλος παράθεσης ---
Το μήνυμα είναι το παλιό Διαμαντή. Όσο για το (Επιλογή μανάδας συνταγογράφησης) απλά σε πέταξε πολύ γρήγορα έξω

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑφού κάνω σύνδεση (όταν καταφέρω να κάνω φυσικά) βγαίνει ένα παράθυρο "Επιλογή μονάδας συνταγογράφησης"
Στο drop menu στις επιλογές δεν υπάρχει τίποτα.
Όταν διαλέξω "Εισαγωγή νέας" μου ανοίγει drop menu με επιλογές π.χ. Ιδιωτικό ιατρείο, εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου,Κ.Υ., Π.Ι. όμως πριν προλάβω να κάνω επιλογή βγαίνει το μήνυμα "Αποτυχία σύνδεσης στο server (status:502)"
Με Mozilla (αν έχει κάποια σημασία)

Απορία: Το μήνυμα που υπάρχει για αλλαγή του κωδικού, στη σελίδα που βάζουμε τους κωδικούς για τη σύνδεση, είναι το "παλιό" ή θέλουν νέα αλλαγή κωδικού μαζί με την "αναβάθμιση";

--- Τέλος παράθεσης ---
Το μήνυμα είναι το παλιό Διαμαντή. Όσο για το (Επιλογή μανάδας συνταγογράφησης) απλά σε πέταξε πολύ γρήγορα έξω

--- Τέλος παράθεσης ---

Η μονάδα συνταγογράφησης πρέπει να υπάρχει από την αρχή (σε μένα δεν υπάρχει) και σε περίπτωση που δεν υπάρχει πρέπει να τη βάλω μέσα από την επιλογή "Εισαγωγή νέας";
Όπως διαβάζω παραπάνω υπάρχουν άτομα που έγραψαν ηλεκτρονικά σήμερα! Ουάου!

Προσθήκη: Τώρα βλέπω τροποποίησαν το μήνυμα στην αρχική σελίδα:

Η νέα διαδικτυακή εφαρμογή τίθεται σε δοκιμαστική λειτουργία σήμερα 14/05/2012 και θα ξεκινήσει σε κανονική λειτουργία από την Τετάρτη 16/05/2012.

επομένως μέχρι την Τετάρτη "βασανιστείτε" που λέει κι ο ΛεΠα

Δημήτρης Μακρέας:
Έγρψα δυο τρίμηνες και μια απλή...
Τοπ σκορ?
Ελπίζω να στρώσει γιατί διαφορετικά την πατήσαμε.
Προσωπικά σκέφτομαι στα σοβαρά να σταματήσω τη συνταγογράφηση μέχρι να υπάρξει ένα λειτουργικό σύστημα.
Και για να μην ξεχνιόμαστε. Για όλα φταίει ο Τσίπρας και οι κομμουνιστές.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Όσοι είχαν τη χαρά (ή μάλλον την αγανάκτηση) και κατάφεραν να συνταγογραφήσουν σήμερα, παρατήρησαν αν το σύστημα υποστηρίζει την συνταγογράφηση μόνο με δραστική ουσία;
Το αναφέρω εν όψει 1ης Ιουνίου.

Γ.Κτιστάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤεχνικά προβλήματα υπήρχαν και τις τελευταίες μέρες και δεν είμαι σίγουρος εάν φταίει ο ανάδοχος ή εάν του την έκαναν.

Επειδή το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ ευαίσθητο, προσωπικά θα προτιμούσα την ΗΔΙΚΑ από κάποια Unisystems.

--- Τέλος παράθεσης ---
Εμένα πάντως μου θυμίζει Unisystems !!!!
Όμοια προβλήματα παρουσιάζει και ο ιατρικός φάκελος της 7ης ΥΠΕ που στήνει η Unisystems!!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση