Γενικά > Νομικά θέματα

Κρίση για θέση επιμελητή Β' - ερωτήσεις

<< < (8/24) > >>

tsilidr:
Έχω μια ερώτηση συνάδελφοι σχετικά με την βεβαίωση από Διευθυντή για το κριτήριο της ποιοτικής προϋπηρεσίας. Αν υπογράφεται μόνο από τον Δ/ντη και όχι από τον τομεάρχη ή τον προϊστάμενο της ιατρικής υπηρεσίας, όπως ορίζει  η σχετική υπουργική απόφαση, μπορεί αυτό να θεωρηθεί άκυρο και να μην ληφθεί υπόψη; Και μια δεύτερη σχετική ερώτηση. Αν ο υπογράφων Διευθυντής εκτελεί και χρέη τομεάρχη μπορεί να υπογράψει ο ίδιος και με τις δυο ιδιότητες ή ο δεύτερος υπογράφων πρέπει να είναι ο Δ/ντης ιατρικής υπηρεσίας; Ευχαριστώ.

nikstam:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠροσωπικά, ποτέ δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα. Αν τα παραστατικά της διατριβής είναι μεταφρασμένα από το Ελληνικό Προξενείο –Πρεσβεία, δεν θεωρώ ότι έχεις πρόβλημα. Σε τέτοιες περιπτώσεις που έχω συναντήσει, αυτή ήταν η τακτική. Πουθενά δεν έχω συναντήσει νομολογία που να απαιτεί αναγνώριση από φορέα, όπως ΔΙΚΑΤΣΑ.
Ωστόσο, επειδή οι καιροί είναι πονηροί, θα σου πρότεινα να κάνεις έγγραφο ερώτημα στο ΚΕΣΥ. Δικαιούσαι (αν αμφισβητούν το διδακτορικό σου), να απαιτήσεις να μην ολοκληρωθεί η κρίση πριν απαντηθεί το ερώτημα, εκτός και σου εμφανίσουν σαφή υφιστάμενη νομοθετική αναφορά.


--- Τέλος παράθεσης ---
Ευχαριστώ για την αμεσότητα της απάντησης, δεν πρόκειται για δικό μου διδακτορικό αλλά συναδέλφου, συνυποψήφιου. Εφάσον προβλέπεται η διαδικασία από το ΔΙΚΑΤΣΑ     (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος ) δεν εξυπακούεται ότι η αναγνώριση είναι υποχρεωτική;

D-Michalis:
Ενδιαφέρον το έγγραφο που επισυνάπτεις. Πάντως ασχέτως ποιόν αφορά, η νομιμότητα είναι αυτή που εμένα με ενδιαφέρει.
Το εν λόγω έγγραφο, ποτέ δεν έχει δοθεί από τα ΣΚΕΙΟΠΝΙ που εγώ τουλάχιστον υπηρέτησα επί 10ετία, (από την αρμόδια Δ/ση του υπουργείου, μέσω της Γραμματείας των ΣΚΕΙΟΠΝΙ), στους εισηγητές, όπως δίδονταν όλη η σχετική νομοθεσία. Αν και οι σημερινοί εισηγητές δεν το έχουν λάβει στο χαρτοφύλακα της σχετικής νομοθεσίας, θα αρκεστούν στα έγκυρα –επικυρωμένα –μεταγλωττισμένα παραστατικά που θα προσκομιστούν.
Εάν και εφ’ όσον η εν λόγω διαδικασία ισχύει σήμερα –και είναι εύκολο να το επιβεβαιώσεις, απευθυνόμενος στην την αναφερόμενη στο έγγραφο υπηρεσία- τότε, ναι, νομιμοποιείσαι να απαιτήσεις να προσμετρηθεί εάν και εφόσον πληρούνται τα προαπαιτούμενα.

(για την ιστορία: σε περιπτώσεις που εμείς είχαμε χειριστεί, δεν είχε εγερθεί αντίρρηση –ένσταση στο θέμα από συνυποψήφιους).

Καλή επιτυχία

Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕυχαριστώ για την αμεσότητα της απάντησης, δεν πρόκειται για δικό μου διδακτορικό αλλά συναδέλφου, συνυποψήφιου. Εφάσον προβλέπεται η διαδικασία από το ΔΙΚΑΤΣΑ     (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος ) δεν εξυπακούεται ότι η αναγνώριση είναι υποχρεωτική;

--- Τέλος παράθεσης ---

Εφόσον το PhD είναι από Γερμανία δεν τίθεται θέμα μη αναγνώρισης απο τον ΔΟΑΤΑΠ.
Η αναγνώριση δεν είναι προαπαιτούμενο για συμμετοχή και αξιολογηση για θέση στο ΕΣΥ.
Εαν είναι μεταφρασμένα τα εγγραφα επαφίεται στην διακριτική ευχέρεια του εισηγητή η αξιολογηση του PhD. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ  να καθοδηγησει την αξιολόγηση επι τω προκειμενω.

timex:
Το δικατσα υπαρχει για να αναγνωριζει πτυχια εκτος ευρωπαικης ενωσης!
Κατα συνεπεια το διδακτορικο απο Γερμανια δεν χρειαζεται αναγνωριση απο το δικατσα!!!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση