Γενικά > Νομικά θέματα
Κρίση για θέση επιμελητή Β' - ερωτήσεις
Gatekeeper:
@ stathis
Καλά τα λεγομενά σου, έχω ωστοσο μια ερώτηση.
Δεδομένου πως έχω μαύρα μεσάνυχτα όσο αφορά το γερμανικό σύστημα...
Στην Γερμανία υπάρχει δυνατότητα να καθυστερήσει η πλήρωση μιας θέσης προκειμένου να ολοκληρώσει την δουλεία του ο πρώτος τη σειρά υποψήφιος ?
Στο Αγγλοσαξωνικό μπλοκ όταν σου λένε έλα, τότε πας και λες thank you so much, διαφορετικά καλούν τον επόμενο που είναι περισσότερο hungry for the job.
stathis:
Αφου ρωτας ναι ετσι ειναι. Αν σε θελει ο διευθυντης (Chefarzt) μπορει να σε περιμενει οσο χρειαστει. Στη Γερμανια ομως ο διευθυντης ειναι ο απολυτος κυριος του παιχνιδιου. Εχει την απολυτη ευθυνη για το προσωπικο που θα προσλαβει. Δεν υπαρχουν επιτροπες κρισεις και λοιπες τετοιες γελοιοτητες.Μετα τη συνεντευξη και αφου παρει τηλεφωνο τον προηγουμενο διευθυντη σου, σου λεει αμεσως αν σε θελει ή οχι. Φυσικα δεν υπαρχει καμια γραφειοκρατια. Μπορεις αν εισαι διαθεσιμος να ξεκινησεις και την επομενη μερα. Επισης δεν θα σου κανει κανεις θεμα αν σηκωθεις και φυγεις και πας καπου αλλου που ειναι καλυτερα. Το συμβολαιο που υπογραφεις οριζει ρητα ποσο νωριτερα πρεπει να ειδοποιησεις, συνηθως εναμιση μηνα πριν. Μπορει να εχουν αλλα κακα αλλα κομπλεξικοι δεν ειναι. Τωρα τι κανουν οι Αγγλοσαξωνες δεν γνωριζω. Παντως αυτο το συστημα προσληψης στο ελληνικο ΕΣΥ πρεπει να ειναι παγκοσμιο φαινομενο.
Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Παντως αυτο το συστημα προσληψης στο ελληνικο ΕΣΥ πρεπει να ειναι παγκοσμιο φαινομενο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
strasnic:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα και πάλι!
-Τα τηλέφωνα που μου έχουν δώσει από το Νοσοκομείο και τα αντίστοιχα αποτελέσματα είναι τα εξής:
2105247095= δεν απαντάει ποτέ, υπάρχει άμεση σύνδεση με τηλεφωνητή.
2105231563=υπάρχει υπεύθυνη για διορισμούς Γενικών γιατρών και ΑΜΕΑ, απαντάει 12-2:30, αλλά πρέπει κανείς να προσπαθεί συνεχώς για να βγάλει γραμμή.
2105232821 και ζητάω εσωτερικό 167=απαντάει 12-2:30, αλλά πρέπει κανείς να προσπαθεί συνεχώς για να βγάλει γραμμή.
Το τελευταίο νούμερο το επιχείρησα για πρώτη φορά σήμερα και ήταν το μοναδικό στο οποίο κάποια στιγμή μου απάντησαν και πήρα την πληροφορία που ήθελα.
--- Τέλος παράθεσης ---
επειδη ταλαιπωρηθηκα και εγω με το να πιασω γραμμη,θα δωσω τα φωτα μου μπας και βοηθησω αλλους:αφου πηρα το 2105232821 και ζητησα εσωτερικό 167 μου ειπαν να παρω το 210 5235003 οπου το σηκωσαν και με ενημερωσαν αμεσως(δεν κανω πλακα)
nart:
Καλησπέρα!
Ήρθε σήμερα στο νοσοκομείο στο οποίο εργάζομαι και στο οποίο έχω κριθεί για θέση Επιμελητή Β΄, η απόφαση διορισμού.
Συνάδελφος με ενημέρωσε ότι μπορεί να γίνει η πρόσληψη και μόνο με την απόφαση αυτή.
Γνωρίζει κανείς εάν ισχύει κάτι τέτοιο?
Ευχαριστώ!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση