Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών
ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
αμα εισαι απληρωτος τι αλλο να κανεις?
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςαμα εισαι απληρωτος
--- Τέλος παράθεσης ---
Οι φμφ στέκονται στα 400 μύρια που έχουν να λαμβάνουν, και όχι στα 4 δις που ήδη έλαβαν μέσα στο 2011.
Δεν τους φτάνουν τα 4 δις; Επιτέλους, πόσα θέλουν;
Στην Ελλάδα δεν ζουν κι αυτοί; Τί περιμένουν πια; Τους αστέγους και τα c.2 εκ. ανέργων, δεν τους βλέπουν; Τις επερχόμενες από τον Κουτρουμάνη μειώσεις των συντάξεων ή τον μισθό του νεοδιόριστου εκπαιδευτικού που είναι 660 ευρώ το μήνα, δεν τα πληροφορήθηκαν; Τους μισθούς πείνας του ΕΣΥ; Toυς αυτοαπασχολούμενους ιατρούς που είτε δεν θα έχουν δικαίωμα συνταγογράφησης είτε θα αμοίβονται με 10 ευρώ μεικτά/επίσκεψη με όριο τις 200 επισκέψεις, δεν τους βλέπουν; Τί νομίζουν επιτέλους ότι παριστάνουν σ΄αυτή τη χώρα;
tasath:
Μόνο εσύ βεβαίως θα έκανες αυτές τις ερωτήσεις...
Πάμε λοιπόν:
- Δεν ήξερα ότι όταν έχεις βεβαιωμένο & τιμολογημένο λαμβάνειν μπορεί ο μπαταχτσής να σου πει "τόσα σου έχω δώσει, ξέχνα τα υπόλοιπα που σου χρωστάω". Κι εσύ σαν μ@λ@κ@ς να πληρώνεις ΦΠΑ και φόρο.
- Δεν ήξερα ότι πρέπει να παραγγείλω και να πληρώσω από την τσέπη μου τα φάρμακα άλλων. Κοινωνική προσφορά με το ζόρι;
- Δεν ήξερα ότι πρέπει να σκάσουν οι επιταγές μου γιατί π.χ. ο ΟΠΑΔ μου οφείλει όλο το 2011 (εκεί έφτασε το πράγμα) η γιατί ο ΕΟΠΥΥ δεν μπορεί να βγάλει ένα γ@μοπλάνο πληρωμών.
Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η διεκδίκηση οφειλών δεν είναι κατακριτέα αλλά επιβεβλημένη.
Αν θέλει το κράτος ας μειώσει το περιθώριο κέρδους, ας αλλάξει τις συμβάσεις, ας συμψηφίσει οφειλές & φόρους, ας κάνει 10 τούμπες στην τελική.
Τα οφειλόμενα πρέπει να τα δώσει.
Όλα τα άλλα είναι λαϊκισμοί.
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή Είσοδος
Αν θέλει το κράτος ας μειώσει το περιθώριο κέρδους, ας αλλάξει τις συμβάσεις
--- Τέλος παράθεσης ---
Εδώ συμφωνούμε. Μάλιστα, αυτά θα έπρεπε να είχαν γίνει από καιρό. Πώς θα σας φαινόταν αν σας έβαζε και οροφή τους 200 πελάτες/μήνα; ;D
Όσο για το γ@μοπλάνο, το τωρινό γκουβέρνο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος. Μόνο χάος.
Gateopener:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Αν θέλει το κράτος ας μειώσει το περιθώριο κέρδους, ας αλλάξει τις συμβάσεις
--- Τέλος παράθεσης ---
Εδώ συμφωνούμε. Μάλιστα, αυτά θα έπρεπε να είχαν γίνει από καιρό. Πώς θα σας φαινόταν αν σας έβαζε και οροφή τους 200 πελάτες/μήνα; ;D
Όσο για το γ@μοπλάνο, το τωρινό γκουβέρνο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος. Μόνο χάος.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν χρειάζονται οροφή Διακοσμητή!!!Σήμερα ασθενής 48 χρονών μού ρθε με άτυπα προκάρδια,αναφερόμενη δύσπνοια και υψηλή πίεση,διότι (ίσως) αντί του Co-Dalzad(160/12,5) που έπαιρνε,της δώθηκε λόγω δήθεν ελλείψεως Co-Dalzad(80/12,5),από ΦμΦ με τη συνοδευτική αναφορά ότι "...κάνει την ίδια δουλειά"(!!!!).Σημειωτέον ότι σε επικοινωνία με το φαρμακευτικό αντιπρόσωπο δεν επισημάνθηκε καμμία έλλειψη του 160.Θα μου πείτε να ταν μόνο αυτά.....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση