Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών
Black Mamba:
Αυτο το βιντεο τα λεει ΟΛΑ... για οσους δεν το θυμουνται η δεν το εχουν ξαναδει!!!
@Tasath
Δεν εγραψα κατι υβριστικο... Αλλωστε μπορεις να θυμηθεις στο capital καποια φορα που τα ειχαμε πει... Εχω τρομερη μνημη αν και (μεχρι χτες) απηυδησμένη .
matakias:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Η συνάντηση των υπουργών Υγείας
«υπάρχει καρτέλ στο χώρο, όπου ορισμένοι από τις φαρμακαποθήκες και τις φαρμακοβιομηχανίες επιθυμούν την απελευθέρωση του επαγγέλματος του φαρμακοποιού για να αγοράσουν στη συνέχεια εκατοντάδες φαρμακεία».
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ.......
tasath:
Εγγραφή ή Είσοδος@Tasath
Δεν εγραψα κατι υβριστικο... Αλλωστε μπορεις να θυμηθεις στο capital καποια φορα που τα ειχαμε πει... Εχω τρομερη μνημη αν και (μεχρι χτες) απηυδησμένη .
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν μου θυμίζεις τι είχαμε πει στο capital, δεν έχω τέτοια μνήμη...
Μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα με αυτό που έγραψες, γιατί ο διαχειριστής το σχολίασε ως προσωπική επίθεση ή ύβρι. Είμαι περίεργος...
Black Mamba:
Curiosity killed the cat..
Δεν μπορω να αναπαραγω κατι που θεωρηθηκε προσωπικη υβρη ουτε σε προσωπικο μηνυμα... Αν και επαναλαμβανω δεν ηταν... Αναρωτιεμαι κι εγω γιατι αφαιρεθηκε!!
Καλο σας απογευμα
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή Είσοδοςτον @matakia
--- Τέλος παράθεσης ---
Eίδατε που τά' λεγα; Όσο είναι θηλυκού γένους, άλλο τόσο είναι και οφθαλμίατρος.
Εγγραφή ή Είσοδοςόταν κάποιος γενικεύει, αφορίζει και καταφέρεται συνεχώς και με τον ίδιο τρόπο εναντίον κάποιων
--- Τέλος παράθεσης ---
Ελπίζω να κατάλαβες πώς νιώθει και ένας ιατρός του ΕΣΥ (και όχι μόνο) όταν τον θεωρούν εξ ορισμού και από την πρώτη μέρα της υπηρεσίας του ως φακελάκια, φοροφυγά, βυσματία, υπηρέτη συμφερόντων και άλλα όμορφα (που κάποιοι του έχουν έντεχνα κολλήσει).
Όσο για την προσωπική "εμμονή", τί να πει κανείς για εσάς (τους ΦμΦ) και τη διαρκή εμμονή σας να αποκλείετε τους ΦχΦ από το (ιερό, συνταγματικό) δικαίωμά τους στην εργασία;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση