Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών

<< < (33/438) > >>

Harper:
Κλιμακωτο εννοώ, όσο πιο ακριβό το φάρμακο τόσο μικρότερο ποσοστό κέρδους να έχει... ετσι διασφαλίζεται οτι δεν υπάρχει κίνδυνος προκλητής συνταγογραφησης...από Black mamba

Ναι λες μικρότερο αλλά δε το ορίζεις...οπότε δε μου λέει τίποτα.Δηλ 15% στα ακριβα και 25% στα φθηνα?15% στα 600 ευρώ ξέρεις πόσο είναι για μια απλή κίνηση του καρπού που λέει και ο διακομιστής?

Οσο για τις κατηγορίες των φΜφ θες να στουθοκαμηλίσω?Σαφώς υπάρχει θέμα κατευθυνόμενησ συνταγογράφησης και το πιστεύω.Επίσημη θέση ας πάρει ο ΠΙΣ,εγώ σου είπα τη δική μου

Οταν έφυγες από την εταιρεία BLACK MAMBA δεν γράφηκες ταμείο ανεργίας??Μήπως παραιτήθηκες?

Black Mamba:
Για ενα πολυ ακριβο φαρμακο ενα 4-5% κερδος ειναι αρκετο...

Ημουν με συμβαση ορισμενου χρονου!!! Ημουν στελεχος....

Σορρυ αλλα η ταχυτητα των ερωταπαντησεων ειναι πολυ μεγαλη για να την παρακολουθησω!! Σας χαιρετω...

Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια ενα πολυ ακριβο φαρμακο ενα 4-5% κερδος ειναι αρκετο...

Ημουν με συμβαση ορισμενου χρονου!!! Ημουν στελεχος....

Σορρυ αλλα η ταχυτητα των ερωταπαντησεων ειναι πολυ μεγαλη για να την παρακολουθησω!! Σας χαιρετω...

--- Τέλος παράθεσης ---

Εκφράστε το αυτό δημόσια σαν φΧφ και θα έχετε μόνο συμμάχους.Επίσης ζητείστε συνάντηση με τον υπουργό και να του το προτείνετε.Είστε πολλοί,μπορεί να αλλάξει κάτι.Εκτός και αν δε σκέφτονται όλοι οι φΧΦ έτσι....

Συγγνώμη για το διάλογο και την ταχύτητα,έχεις δίκιο,δε θέλω να την πω σε κανένα και δη σε κάποιον που ζητά δουλειά αλλά δε μου αρέσει και να μένουν εντυπώσεις.Αν είναι να τα λέμε προτιμώ να τα λέμε ΟΛΑ ώστε να υπάρχουν ξεκάθαρες θέσεις και ο καθένας που διαβάζει αυτά που γράφονται ναι έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη!

Harper:
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τη θέση του διακομιστή!Αφού το θέμα με τα φαρμακεία εδώ μέσα και σχεδόν σε καθημερινή βάση ξεκίνησε από σένα,σωστά?
Σε πείραζε το ποσοστό κέρδους και αυτή ήταν η βασική θέση σου πέραν άλλων και συμφωνούσαμε απολύτως.Θα περίμενα μετά την διαρκή ενασχόλησή σου με τους φαρμακοποιούς να είχες τουλάχιστον ρωτησει αυτα που ρώτησα.Διαφορετικά τι νόημα έχει να γίνουν άλλα 10.000 φαρμακεία και τα ποσοστά κέρδους να μείνουν τα ίδια?Συγγωμη αλλλα κάπου στην πορεία σε έχω...χάσει!

Black Mamba:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Απολαυστε τους Φμφ....

@Jack

Οταν ερωτηθουμε για το κερδος θα απαντησουμε ολοι αυτο που σου ειπα.... Ξερουν πολυ καλυτερα οι υπαλληλοι φαρμακοποιοι που κρατανε τα φαρμακεια των φαρμακοποιων ιδιοκτητων, ενω αυτοι ειναι για σκι, η κοιμουνται ξεγνοιαστοι,  με ποσο κερδος ειναι βιωσιμο ενα φαρμακειο...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση