Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Ερχεται η σειρά των φαρμακοποιών

<< < (379/438) > >>

Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘα απορούσα αν δεν συνεχίζονταν τα ΚΑΚΟΗΘΗ σχόλια του εμμένοντος επαναδημοσιεύσαντα,όπου αν και δεν γνωρίζει τη διαφορά της στρογγυλής από την τετράγωνη σφραγίδα έχει το θράσος να κρίνει αν τα αυτονόητα αιτήματα ενός επιστημονικού κλάδου είναι δίκαια ή όχι.
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ έμμισθε συκοφάντη της ανελλιπούς πληρωμής κάθε 1ης και 16ης του μηνός.

--- Τέλος παράθεσης ---

Μάλλον εχετε βαλει σκοπο να απαντατε σε καθε δήλωση σχετισζόμενη με την "εμμονή" ('οπως λέτε) του διακομιστη.Σεβαστό...

Ετσι για τα πρακτικα όμως:αυτο που κάνετε... και αυτο "εμμονη" ειναι!!!

Και κάτι ακομη:το "χανετε" οταν στην προσπαθεια σας να παραθεσετε επιχειρηματα ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΕ και δη ισοπεδωτικα...Θα μπορουσε λοιπον να σας πει καποιος πως πρωταρχικη δουλεια του ιατρου ειναι οι ασθενεις και η εξεταση αυτων  και όχι η γνωση της διαφορας μεταξυ της τετραγωνης-στρογγυλής κατι που ενδεχομενως  αποτελει προνομιο των "επιστημονων" της καρεκλας και των "εγγραφων" γενικοτερα όπως θα μπορουσε να σας πει κάποιος άλλος πως αν λιμπιζεστε τοσο πολυ την τακτικη ανελλιπη πληρωμη της 1-16 μηνος κακως ανοιξατε μαγαζακι αλλά επρεπε να κανατε τα χαρτια σας στο δημοσιο(πχ φαρμακοποιος σε νοσοκομειο) ή σε ιδιωτικη εταιρεια (πχ φαρμακευτικη ή αλλου) κατι που μάλλον για ευνοητους λογους αποφυγατε ενω καποιοι εξ ημων επελεξαν τη σιγουρη αλλα πενιχρη πληρωμη της 1-16 μηνος αντι για το κυνηγι πιθανου πλουτισμου μεσω του ιδιωτικου τομεα.

Δε θα απολογηθουμε τωρα και για τις επιλογες μας ούτε θα μας δημιουργειτε ενοχικα συνδρομα με αυτες...

farmakopoios:
εσείς αφού παραθέτετε τόσα θετικά στοιχεία που αφορούν τη ζωή και τη δουλειά των φαρμακοποιών γιατί δεν επιλέξατε το δικό μας επάγγελμα αλλά προτομήσατε την ασφάλεια του δημοσίου; επειδή διετέλεσα νοσοκομιακός φαρμακοποιός μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι μεγαλύτερες κομπίνες στα νοσοκομεία προωθούνται από τους γιατρούς σε συνεργασία με τους ιατρικούς επισκέπτες για ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. για υπερσυνταγογράφηση πανάκριβων νοσοκομιακών φαρμάκων, υλικά υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατασπατάληση αναλώσιμων υλικών ακόμα και αό εργαζόμενους του νοσοκομειου. σε προσπάθειά  μου ελέγχου είχα προχωρήσει σε καταγγελία περιστατικών στη διοίκηση του νοσοκομείου αλλά τελικά η μαφία έχει πολλά πλοκάμια. εν ολίγοις οταν παρουσιάστηκε ευκαιρία ήρθα στο χωριουδάκι όπου είμαι τώρα, μακριά από τις φατρίες που ακόμα βασιλεύουν στα νοσοκομεία και κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα.

Harper:
Ειναι απο τις κουβεντες εκεινες που μπορουμε να μιλαμε χρονια λεγοντας τα ιδια διαρκως.Αντε ματαξαναπαλι...
Σε ΟΛΑ αυτα που με ρωτας σου εχω ηδη απαντησει σε προσφατη αναρτηση μου
Δεν εχω να πω κατι νεο.Καλο απογευμα

Gateopener:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘα απορούσα αν δεν συνεχίζονταν τα ΚΑΚΟΗΘΗ σχόλια του εμμένοντος επαναδημοσιεύσαντα,όπου αν και δεν γνωρίζει τη διαφορά της στρογγυλής από την τετράγωνη σφραγίδα έχει το θράσος να κρίνει αν τα αυτονόητα αιτήματα ενός επιστημονικού κλάδου είναι δίκαια ή όχι.
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ έμμισθε συκοφάντη της ανελλιπούς πληρωμής κάθε 1ης και 16ης του μηνός.

--- Τέλος παράθεσης ---
Έχω πάει πολλές φορές σε εφημερίες και μη καταστημάτων του επιστημονικού σας κλάδου,αποκρύπτωντας πάντα την ιδιότητα μου ως γιατρός,ζητώντας κάποια σκευάσματα,αλλά ΜΙΑ, ΜΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,κάποιος από τους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ(όχι ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ) συναδέλφους σας,δεν μου επισήμανε πως θα πάρω το σκεύασμα,σε τι δοσολογία ή αν την κάψουλα την πάρω από το στόμα ή ξεχαστώ και την βάλω ως υπόθετο στον πισινό μου! :oΑπεναντίας κοιτούσαν με αυταρέσκεια την ΚΡΑΤΙΚΗ επιταγή ή την κίνηση του χεριού προς την τσέπη μου.... ;)

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος επειδή διετέλεσα νοσοκομιακός φαρμακοποιός μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι μεγαλύτερες κομπίνες στα νοσοκομεία προωθούνται από τους γιατρούς σε συνεργασία με τους ιατρικούς επισκέπτες για ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. για υπερσυνταγογράφηση πανάκριβων νοσοκομιακών φαρμάκων, υλικά υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατασπατάληση αναλώσιμων υλικών ακόμα και αό εργαζόμενους του νοσοκομειου.

--- Τέλος παράθεσης ---

Θα πρεπει να μας πειτε ποσα χρονια πριν δουλευατε σε νοσοκομειο γιατι τα πραγματα εχουν αλλαξει. Τωρα τις κομπινες τις κανει ο φαρμακοποιος σε συνεργασια με τους ιατρικους επισκεπτες.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση