ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Θεραπευτικά και Διαγνωστικά πρωτόκολλα

<< < (34/70) > >>

Νίκος Κιοσές:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑσθενής σε πρωτόκολλο για δυσλιπιδαιμία με Crestor. Έχει συνταγογραφηθεί τρίμηνη (μέσω πρωτοκόλλου) αρχές Ιουλίου. Τώρα στο πρωτόκολλο δεν υπάρχει το κουμπί "επανάληψη βήματος" ενώ στις δραστικές ουσίες του πρωτοκόλλου αναφέρεται το Crestor.
Τι κάνω; Νέο βήμα για να κάνω το ίδιο βήμα;

--- Τέλος παράθεσης ---
   Τουλάχιστον για την οστεοπόρωση, επειδή το παρατήρησα πρόσφατα, όταν δεν εμφανίζει το κουμπί "επανάληψη βήματος" επιλέγω με κλικ το βήμα που θέλω (αλλάζει το χρώμα του και ας μη λέει επανάληψη), και μετά πατάω συνέχεια μέχρι να βγάλει ολοκλήρωση. Στην οστεοπόρωση δουλεύει και δεν χρειάζεται να ξαναδώσω τις (λίγες) παραμέτρους...
   Σήμερα διαπίστωσα πρόβλημα με το PROTELOS  (ένα απο τα λίγα PROTELOS που γράφω)... Ένω στο πρωτόκολλο υπήρχε η "ιδιοπαθής οστεοπόρωση Μ81.5" μου  έβγαλε μήνυμα λάθους ότι δεν έχω διάγνωση οστεοπόρωσης Μ80 ή Μ81... Τελικά βάζοντας Μ81 ( σκέτο δλδ 3 χαρακτήρες, όχι 4 όπως ζήτησε ο ΕΟΠΥΥΥς) το πρόβλημα λύθηκε...

Δημήτρης Μακρέας:
Δεν έχω κάνει σεφτέ σήμερα, 0 στα 3 για υπερλιπιδαιμία...
Ξέρεις κανείς τι παίζει και αν υπάρχει τρόπος να επαναλάβουμε το πρωτόκολλο?

Δημήτρης Μακρέας:
0 στα 4...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση