ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Θεραπευτικά και Διαγνωστικά πρωτόκολλα

<< < (35/70) > >>

ZArk:
Εγω κάνω επανάληψη των βημάτων και στους περισσότερους αναγκάζομαι να προσθέσω και εζετιμίμπη σαν θεραπεια δευτερης γραμμής !!!!

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγω κάνω επανάληψη των βημάτων και στους περισσότερους αναγκάζομαι να προσθέσω και εζετιμίμπη σαν θεραπεια δευτερης γραμμής !!!!

--- Τέλος παράθεσης ---

´Ετσι ακριβώς - εγώ για να σπάω τη μονοτονία προσθέτω και καμία κολεσεβελάμη, αφού έτσι κι αλλιώς θα τη σβήσω στην έκδοση της συνταγής. Και για να γίνει όλο αυτό, αναγκάζεσαι να πεις ότι πας σε νέο βήμα, πράγμα το οποίο δε χρειάζεται ο ασθενής. ´Ασε που πρέπει να βάλεις τιμές. Ποιες; Τις παλιές με τις οποίες ήσουν στο προηγούμενο βήμα; Να στείλεις ξανά εξετάσεις, χωρίς να χρειάζεται; Να γράψεις ό,τι σου κατέβει; Αγνό χάος, που λέει κι ο @Διακομιστής.

Δημήτρης Μακρέας:
Κι εγώ το ίδιο κάνω, αλλά δεν έχει καμιά λογική..
Θα μου πείτε τι έχει λογική.
Πάντως με αυτό τον τρόπο καταλήγεις να μη σε απασχολεί η ορθή και αληθής συμπλήρωση.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚι εγώ το ίδιο κάνω, αλλά δεν έχει καμιά λογική..
Θα μου πείτε τι έχει λογική.
Πάντως με αυτό τον τρόπο καταλήγεις να μη σε απασχολεί η ορθή και αληθής συμπλήρωση.

--- Τέλος παράθεσης ---

Και φυσικά να ακυρώνεται και ο ίδιος ο στόχος των πρωτοκόλλων.

:
Τελικά αλλοπουρινόλη (zyloric και zylapour) ποιός μπορεί να γράψει ;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση