ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Θεραπευτικά και Διαγνωστικά πρωτόκολλα

<< < (9/70) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Κυρίες και κύριοι, η ζωή είναι δύσκολη.

Μας το υπενθυμίζει με αστερίσκο και ο γνωστός φαρσέρ της ΗΔΙΚΑ, που έγινε γνωστός με το αλήστου μνήμης provisional όνομα ιατρού foufoutos.
Aν δεν πιστεύετε, παρατηρήστε την υποσημείωση κάτω από τη SIMVASTATIN στο κάτω μέρος της Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.

Δ. Κουναλάκης:
εγω τα έγραψα με τον κλασσικό τρόπο και δεν είδα να μου λέει κουβέντα

drpetros:
Το παράδοξο είναι και αυτό που λες. Δηλαδή μπορείς να συνταγογραφείς και βάσει των 'Θεραπευτικών και Διαγνωστικών πρωτόκολλων' αλλά και σύμφωνα με τον παλιό "καλό" τρόπο.

Ο απόλυτος παραλογισμός !

samsok:
πιθανότατα κάποια στιγμή θα γίνει υποχρεωτικό

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςεγω τα έγραψα με τον κλασσικό τρόπο και δεν είδα να μου λέει κουβέντα

--- Τέλος παράθεσης ---
  Αν πω ότι οι άνθρωποι είναι ψυχ- θα τους αδικήσω γιατί είναι η πρώτη μέρα (ώρες) εφαρμογής του. Μπαίνω σε λεπτομέρεις:
α) Υπάρχει λίστα με πιθανές διαγνώσεις όπου η κάθε διάγνωση αναφέρεται πολλαπλές φορές (η οστεοπορωση σε γυναίκα χωρίς κάταγμα πάνω απο 50). Κάθε φορά που ένας ιατρός (υποθέτω) καταχωρεί (γιατί δεν κατάλαβε; για να κάνει πλάκα; ) την διάγνωση αυτή επαναλάμβανεται. Μήπως η μια φορά θα ήταν αρκετή;
β) Προχωρώντας παρακάτω αποφασίζεις για πόσα χρόναι θα πάρει αγωγή ο ασθενής !!! Ανάλογα με αυτό κατοχυρώνεται η δραστική ουσία. Αν θέλεις να δώσεις αγωγή για 4ετία μπορείς μόνο SERMs, για διετία μόνο παραθορμόνη.... Δεν μπορώ να καταλάβω ποιός και πως το σκέφτηκε αυτό...
γ) Αφού αποφασίσεις ότι θα δώσεις αγωγή για 5ετία (ακόμα και αν στο μεταξύ πεθάνει η γιαγιάκα...) ενα διφωσφονικό σου επιτρέπει να δώσεις στη συνταγή ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ τη δραστική ουσία αυτή - ούτε ένα ασβέστιο για πιπίλισμα... Για οτιδήποτε άλλο νέα συνταγή (γνωστό: χαρτιά και μελάνια υπάρχουν και δουλειά να γίνεται...)
   Μετά απο αυτά πάτησα διαγραφή του πρωτοκόλλου (μετά απο 15΄χαμένο) και εξέδωσα τη συνταγή όπως ο κ. Κουναλάκης... (ευτυχώς).
ΥΓ: Μου αρέσει που στην αρχή συστήνει συγχορήγηση ασβεστίου και D...

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚυρίες και κύριοι, η ζωή είναι δύσκολη.
Μας το υπενθυμίζει με αστερίσκο και ο γνωστός φαρσέρ της ΗΔΙΚΑ, που έγινε γνωστός με το αλήστου μνήμης provisional όνομα ιατρού foufoutos.
Aν δεν πιστεύετε, παρατηρήστε την υποσημείωση κάτω από τη SIMVASTATIN στο κάτω μέρος της Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.

--- Τέλος παράθεσης ---
   Εψαχνα να βρώ το γνωστό username που αναφέρεις και εσύ... Πάντως όντως κάποιος το διασκεδάζει εκεί προγραμματίζοντας. Άκου "η ζωή είναι δύσκολη."

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση