ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Θεραπευτικά και Διαγνωστικά πρωτόκολλα

<< < (11/70) > >>

ZArk:
ΚΑλημερα MORITURI
εγω αφου εχασα 20 λεπτα σε μια συνταγη ανευ επιτυχιας προσπαθησα να συνταγογραφησω μονο με icd10 και το δεχθηκε!!!

ZArk:
Συνάδελφοι, δεν μου λειτουργει το πρωτόκολλο. Ενω επιλέγω οστεοπ χωρις γαστρεντερικα για 5 χρονια αγωγή και φαρμακο Αλενδρονατη, δεν μου επιτρέπει στην ιδια συνταγή να προσθέσω το ασβέστιο!!!!!
Επίσης δεν μου εμφανίζει το icd 10 που εχω επιλέξει, αλλα μόνο το πρωτόκολλο, αν δεν βγω απο την σελίδα του ΗΔΙΚΑ  σε κάθε νεο ασθενή με οστεοπόρωση.
Σε εσάς λειτουργεί η καφετιέρα καλύτερα?

Ευχαριστώ

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυνάδελφοι, δεν μου λειτουργει το πρωτόκολλο. Ενω επιλέγω οστεοπ χωρις γαστρεντερικα για 5 χρονια αγωγή και φαρμακο Αλενδρονατη, δεν μου επιτρέπει στην ιδια συνταγή να προσθέσω το ασβέστιο!!!!!
Επίσης δεν μου εμφανίζει το icd 10 που εχω επιλέξει, αλλα μόνο το πρωτόκολλο, αν δεν βγω απο την σελίδα του ΗΔΙΚΑ  σε κάθε νεο ασθενή με οστεοπόρωση.
Σε εσάς λειτουργεί η καφετιέρα καλύτερα?

Ευχαριστώ

--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι, έτσι γίνεται. Αν επιλέξεις να γράψεις με πρωτόκολλο δεν μπορείς να προσθέσεις με ICD-10.

samsok:
ουτε πρωτοκολλα ουτε τιποτα,δεν δουλευει γενικως!

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Θες αλενδρονάτη + ασβέστιο "πρωτοκολλοποιημένα";
Μια συνταγή για την αλενδρονάτη (+1 ευρώ από 1η Ιανουαρίου) και μια συνταγή για το ασβέστιο (+1 ευρώ από 1η Ιανουαρίου).
Αμ πως!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση