Γενικά > Νομικά θέματα
Άδειες νεοδιοριζόμενων στο ΕΣΥ.
ZArk:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤις ίδιες και χειρότερες παπάρες μου έλεγαν οι αχρηστοι - κοπριτες (ταδε εφη ο αντιπροεδρος) κ μένα όταν τους ρώτησα εάν δικαιούμαι Αδεια ανατροφής Τεκνου σαν αγροτικός (δηλ δημ.υπάλληλος ορισμενου χρονου). Έκαναν τα παντα για να με αποθαρρυνουν και να με αποτρεψουν απο το να την αιτηθω εγγραφως, με χλευασαν και με μείωσαν.
Οταν όμως έκανα την αιτηση μου, έχασαν τον ύπνο τους και πολυτιμες ώρες καθησιου στην γραφειάρα τους.
ps: Μιλάω χλευαστικά για μια μερίδα διοικητικών - Yπαρχει και μια μικρη μειοψηφια που αποτελειται απο ανθρωπους καταρτισμενους, καλλιεργημενους, προθυμους και υγειως σκεπτομενους.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αλήθεια που δουλεύουν οι τελευταίοι; Θα ήθελα να τους γνωρίσω ??? :-\
alfie:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑλήθεια που δουλεύουν οι τελευταίοι; Θα ήθελα να τους γνωρίσω ??? :-\
--- Τέλος παράθεσης ---
Υπάρχουν, ας μην τα ισοπεδώσουμε όλα - είναι λίγοι, ελάχιστοι, δέκα, πέντε, ένας πανελληνίως, αλλά θελω να πιστευω οτι υπαρχουν και τέτοιοι.
mandreou:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ άδεια που δικαιιούνται οι γιατροί ΕΣΥ είναι 25 ημέρες το χρόνο. Η παροχή δεν γίνεται αναλογικά με τους μήνες όπως στους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους. Έτσι γιατρός ΕΣΥ που διορίζεται για πρώτη φορά π.χ 1 Οκτωβρίου, δικαιούται άδεια 25 ημερών μέχρι 31 Δεκεμβρίου.
Αν κάποιος το αμφισβητεί, δεν έχει παρά να πάρει τηλ στο υπουργείο υγείας, τμήμα Ν.Π γραφείο ιατρών ΕΣΥ. Το ίδιο μου είπαν και από την υγειονομική περιφέρεια.
Επειδή έχει γεμίσει το δημόσιο με άχρηστους διοικητικούς και ειδικά στα νοσοκομεία που σου απαντούν όπως νομίζουν και όπως κατεβάσει η γκλάβα τους και δεν στρώνονται να διαβάσουν καμιά εγκύκλιο αλλά τα βάζουν μόνο με τους γιατρούς, ο καλύτερος τρόπος επικοικωνίας μαζί τους είναι η υποβολή αιτημάτων εγγράφως. Στα προφορικά λένε ό,τι να΄ναι. Ξεσκεπάστε τους λοιπόν, μπας και κάτσουν και διαβάσουν καμιά εγκύκλιο και ξεστραβωθούν και αρχίσουν και εξυπηρετούν τους εργαζόμενους των νοσοκομείων.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό ίσχυσε και σε μένα που διορίστηκα τον Αύγουστο του 2010. Παρόλο που στην προηγούμενη μου θέση (παραίτηση 29-03-2010) έιχα πάρει 15 μέρες, δικαιούμουν εκ νέου να πάρω ως 31-12-2010 25 μέρες κανονική άδεια.
nart:
Πέρα από τις διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα (ν.3528/2007, ΦΕΚ.26Α)/Άρθρο 48 Δικαίωμα κανονικής άδειας και το σχετικό άρθρο στο Νομοσχέδιο του 2010 (ότι δηλαδή οι ιατροί του ΕΣΥ δικαιούνται 25 ημέρες κανονικης άδειας), υπάρχει κάποια πρόσφατη εγκύκλιος που να ακυρώνει/τροποποιεί αυτό που γενικά αναφέρεται για τους δημοσίους υπαλλήλους?
timex:
Για να πάρει κάποιος εκπαιδευτική άδεια ενος έτους ή και παραπάνω, πρέπει να έχει εργασθεί συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στο ΕΣΥ;
Αν ναι, πόσο;
Πόσο είναι το μαξιμουμ της εκπαιδευτικής άδειας που μπορεί να πάρει κάποιος;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση