Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (21/179) > >>

ianak:
Πήγα και εγω αλλά τζίφος. Κανείς δε μπορούσε να μου εξηγήσει τίποτα και μάλιστα όλοι αγενέστατοι όπως πάντα. Θα σκάσω με το τιμοσίδη και τη γκερέκου.

arspi:
ακουγεται απο μη εγκυρη πηγη οτι έχει ξεκινησει η διαδικασια. Υπάρχει κάποια αλήθεια σ΄αυτό? Ξέρει κανείς απο το φορουμ?

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςακουγεται απο μη εγκυρη πηγη οτι έχει ξεκινησει η διαδικασια. Υπάρχει κάποια αλήθεια σ΄αυτό? Ξέρει κανείς απο το φορουμ?

--- Τέλος παράθεσης ---

Απλά δημοσιεύθηκε στο πρόγραμμα Διαύγεια η απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών για την συνολική  κατανομή του προσωπικού στο Υπουργείο Υγείας.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

giannkom:
Σήμερα πήγα και εγώ στο ΥΥγείας να θέσω το καίριο ερώτημα. Πως προχωράνε οι 681 προσλήψεις? Δυστυχώς, δεν είχαν ιδέα να με κατατοπίσουν στο ερώτημα αυτό. Ούτε καν γνωρίζαν τα δημοσιεύματα του τύπου περί των ήδη "κατανεμημένων" θέσεων στην Καβάλα και Κέρκυρα. Δεν ήξεραν, δηλαδή, που πάνε τα τέσσερα ή έκαναν πως δεν ήξεραν. Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω οτι όλες αυτές τις ημέρες δεν έχει γίνει στο υπουργείο μία καταρχάς συζήτηση για το πώς θα προχωρήσουν οι θέσεις αυτές. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ. Δηλαδή να απορροφηθούν γρήγορα οι θέσεις, αφού υπάρχει ανάγκη, και προτού έρθει καμιά πιθανή κατάρρευση της χώρας μας. Και όλα αυτά με έναν εύλογο τρόπο, που κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι η χρονολογία.

Γεννιέται το ερώτημα λοιπόν: Θα προχωρήσουν με τον αριθμό πρωτοκόλλου που έλαβαν στο Υπουργείο, με κάποιο άλλο τρόπο ανάλογα με τις ανάγκες των νοσοκομείων, με μέσο, με τι? Δεν δέχομαι, πάντως, την πλήρη άγνοια από μέρους τους. Και προφανώς, οι έως σήμερα εξελίξεις βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τη σαφή απάντηση που μου έδωσε η ίδια υπάλληλος πριν 3 εβδομάδες δηλ. οτι "Το 2011 δεν θα γίνουν καθόλου προσλήψεις ιατρών". Ντρέπομαι που το μετέφερα στη λίστα, αλλά έτσι ειπώθηκε τότε.

Τέλος, μου ανέφεραν οτι λαμβάνουν καθημερινά αποτελέσματα νέων κρίσεων και μέχρι τώρα έχουν κριθεί περίπου 1000 θέσεις ιατρών...

Sophia:
Πηγα και εγω σημερα στην υπευθυνη γραμματεα του φακελου μου και δεν εχει παρει εντολη για να ξεκινησει. Στο  ερωτημα - υποθεση μου οτι εφοσον ειναι να παρουν 681  θα πρεπει να ειμαι μεσα σε αυτους μου ειπε οτι  ειναι πανω απο 681 φακελοι συνολικα που εκρεμουν αλλα δεν μπορει να μου απαντησει σε τιποτα γιατι παροτι η περιπτωση μου εκρεμει απο το τελευταια εβδομαδα του 2010 (στο τσακ σταματησαν δηλαδη),  μπορει η θεση να μην εγκριθει γιατι δεν γνωριζει με πια κριτηρια θα προχωρησουν , με τον αριθμο πρωτοκολλου η αναλογα με τις αναγκες των νοσοκομειων.Ομως αν γινει το δευτερο και δεν εγκριθει η θεση μας ειναι μεγαλη αδικια γιατι συναδελφοι που προλαβαν λογο τυχης η μεσου (και μιλαω για αριθμο πρωτοκολλου μια μερα πριν απο μενα) να τρεξουν τα χαρτια τους δεν διοριστικαν με αυτο το κριτηριο με αποτελεσμα εκει που υπηρχαν 5 γιατροι να γινονται 6 και εκει που δεν υπαρχει κανενας η ενας (και αφου εχουν  εγκρινει την συσταση της θεσης) παραμενουν τα ιδια .Μπορει βεβαια να  μεταθεσει  καποιους πθ πλεοναζουν  φανταζομαι ,ισως για 2 χρονια οποτε ετσι χανεται και η προκηρυξη και η κριση και παλι απο την αρχη?Τελος παντων το θεμα ειναι οτι μια εβδομαδα μετα δεν ξεκινησε η διαδικασια ακομα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση