Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (22/179) > >>

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠηγα και εγω σημερα στην υπευθυνη γραμματεα του φακελου μου και δεν εχει παρει εντολη για να ξεκινησει. Στο  ερωτημα - υποθεση μου οτι εφοσον ειναι να παρουν 681  θα πρεπει να ειμαι μεσα σε αυτους μου ειπε οτι  ειναι πανω απο 681 φακελοι συνολικα που εκρεμουν αλλα δεν μπορει να μου απαντησει σε τιποτα γιατι παροτι η περιπτωση μου εκρεμει απο το τελευταια εβδομαδα του 2010 (στο τσακ σταματησαν δηλαδη),  μπορει η θεση να μην εγκριθει γιατι δεν γνωριζει με πια κριτηρια θα προχωρησουν , με τον αριθμο πρωτοκολλου η αναλογα με τις αναγκες των νοσοκομειων.

--- Τέλος παράθεσης ---

Τα πράγματα είναι όντως μπερδεμένα
Αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει και με το μη ιατρικό προσωπικό.
Αν δείτε τη σημερινή απόφαση που δημοσιεύθηκε στο πρόγραμμα Διαύγεια θα δείτε ότι δίπλα στις θέσεις  του νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού υπάρχει κάποιο ΦΕΚ και κάποια ημερομηνία. Αν ανατρέξτε στο αντίστοιχο  ΦΕΚ (πχ το 1162/06-12-10, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος) θα δείτε ότι σε αυτό το ΦΕΚ είναι 1339 διοριστέοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από προκήρυξη της 29ης Δεκεμβρίου του 2009.
Από αυτό το ΦΕΚ θα προσληφθούν μόλις  138 άτομα!
Ερώτημα : η πρόσληψη θα γίνει με τη σειρά διοριστέων που ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ και είναι καταγεγραμμένη στο συγκεκριμένο  ΦΕΚ ;
 Ή θα γίνει με βάση άλλες προτεραιότητες, όπως πχ  με βάση τις ανάγκες των νοσοκομείων σε προσωπικό,  παρά τη σειρά του ΑΣΕΠ ;
Τίποτε δεν είναι ακόμη γνωστό.
Οπότε…
Το πιθανότερο είναι να γίνει με βάση τις «προσβάσεις».

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε διάφορα μέρη της χώρας κυβερνητικά στελέχη ή και κυβερνητικοί βουλευτές ενημερώνουν το «κοινό τους» ότι έχουν «εξασφαλιστεί» κάποιες θέσεις για τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας της περιοχής τους.

--- Τέλος παράθεσης ---
Σήμερα ο Υφυπουργός Υγείας στη Βουλή απαντώντας σε ερώτηση του Βουλευτή Α. Μανωλάκη για τα προβλήματα στελέχωσης με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Κορίνθου απάντησε πως σε ένα μήνα θα προσληφθούν ιατροί, ενώ ήδη διορίστηκαν νοσηλευτές. Τον ακριβή αριθμό ιατρών που θα προσληφθούν δε τον θυμάμαι :-\

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε διάφορα μέρη της χώρας κυβερνητικά στελέχη ή και κυβερνητικοί βουλευτές ενημερώνουν το «κοινό τους» ότι έχουν «εξασφαλιστεί» κάποιες θέσεις για τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας της περιοχής τους.

--- Τέλος παράθεσης ---
Σήμερα ο Υφυπουργός Υγείας στη Βουλή απαντώντας σε ερώτηση του Βουλευτή Α. Μανωλάκη για τα προβλήματα στελέχωσης με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Κορίνθου απάντησε πως σε ένα μήνα θα προσληφθούν ιατροί, ενώ ήδη διορίστηκαν νοσηλευτές. Τον ακριβή αριθμό ιατρών που θα προσληφθούν δε τον θυμάμαι :-\

--- Τέλος παράθεσης ---

"Έτσι, λοιπόν, για το Νοσοκομείο Κορίνθου, κύριε συνάδελφε, σας δηλώνω ότι διορίζονται δεκατρείς ειδικοί γιατροί σε ειδικότητες που έχει πραγματικά μεγάλη ανάγκη το Νοσοκομείο και για τη μονάδα εντατικής θεραπείας είναι τρεις θέσεις, όπως ακτινολόγοι, μικροβιολόγοι, καρδιολόγοι, πνευμονολόγοι, χειρουργοί, ειδικότητες δηλαδή που τις είχε ανάγκη το Νοσοκομείο Κορίνθου, όπως επίσης και ένας γιατρός επιμελητής Β’ για το κέντρο Υγείας Κιάτου".
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

17 από δώ , 13 από κει , 15 παραπέρα ...οι άνθρωποι από ό,τι φαίνεται έχουν κατανείμει τις θέσεις ,λένε ότι σε λιγότερο από ένα μηνα θα διοριστούν(!) , αλλά δεν δημοσιοποιούν ως υπουργείο επίσημα  τη συγκεκριμένη κατανομή ανα Νοσοκομείο και ΚΥ.
Και οι διορισμοί  είναι πλέον στην Ελλάδα ...top secret.

dralex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠηγα και εγω σημερα στην υπευθυνη γραμματεα του φακελου μου και δεν εχει παρει εντολη για να ξεκινησει. Στο  ερωτημα - υποθεση μου οτι εφοσον ειναι να παρουν 681  θα πρεπει να ειμαι μεσα σε αυτους μου ειπε οτι  ειναι πανω απο 681 φακελοι συνολικα που εκρεμουν αλλα δεν μπορει να μου απαντησει σε τιποτα γιατι παροτι η περιπτωση μου εκρεμει απο το τελευταια εβδομαδα του 2010 (στο τσακ σταματησαν δηλαδη),  μπορει η θεση να μην εγκριθει γιατι δεν γνωριζει με πια κριτηρια θα προχωρησουν , με τον αριθμο πρωτοκολλου η αναλογα με τις αναγκες των νοσοκομειων.

--- Τέλος παράθεσης ---

Τα πράγματα είναι όντως μπερδεμένα
Αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει και με το μη ιατρικό προσωπικό.
Αν δείτε τη σημερινή απόφαση που δημοσιεύθηκε στο πρόγραμμα Διαύγεια θα δείτε ότι δίπλα στις θέσεις  του νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού υπάρχει κάποιο ΦΕΚ και κάποια ημερομηνία. Αν ανατρέξτε στο αντίστοιχο  ΦΕΚ (πχ το 1162/06-12-10, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος) θα δείτε ότι σε αυτό το ΦΕΚ είναι 1339 διοριστέοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από προκήρυξη της 29ης Δεκεμβρίου του 2009.
Από αυτό το ΦΕΚ θα προσληφθούν μόλις  138 άτομα!
Ερώτημα : η πρόσληψη θα γίνει με τη σειρά διοριστέων που ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ και είναι καταγεγραμμένη στο συγκεκριμένο  ΦΕΚ ;
 Ή θα γίνει με βάση άλλες προτεραιότητες, όπως πχ  με βάση τις ανάγκες των νοσοκομείων σε προσωπικό,  παρά τη σειρά του ΑΣΕΠ ;
Τίποτε δεν είναι ακόμη γνωστό.
Οπότε…
Το πιθανότερο είναι να γίνει με βάση τις «προσβάσεις».

--- Τέλος παράθεσης ---
Ας αφήσουμε το μη ιατρικό προσωπικό, αυτοί έχουν μια χαρά συνδικαλιστικά οργανα χίλιες φορές καλυτερα από τα δικά μας. Και οι απεργίες τους ακόμη έχουν μια κάποια απήχηση. Εμείς να δούμε τι θα κάνουμε.. Σόρυ δηλαδή..

anastasios theodoridis:
Αν και κυβέρνηση Τροϊκανή δεν άλλαξε τίποτα στην οδό Αριστοτέλους, συνεχίζεται το μπάχαλο με τους διορισμούς ιατρών.

Το γραφείο του υφυπουργού κ.Τιμοσίδη δε γνωρίζει και οποιαδήποτε πληροφορία πρέπει να δίνεται από το γραφείο Νομικών Προσώπων.

Το γραφείο Νομικών Προσώπων δε γνωρίζει τίποτα προς το παρόν και περιμένουν την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών για την κατανομή των θέσεων.

Θα ήθελα να ήξερα, ο Τιμοσίδης και η Γκερέκου από που στο διάολο μάθανε;

Πραγματικά λυπάμαι που βρίσκομαι μακρυά από την Αθήνα και τηλεφωνικώς δύσκολα μπορώ να μάθω κάτι ώστε να το μεταφέρω. Όσο έμενα στην Αθήνα έριχνα ένα βρίσιμο πρωί πρωί στο κτήριο της Αριστοτέλους και μάθαινα αμέσως ότι χρειαζόμουν.

Υπομονή λοιπόν.....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση