Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
stathis:
ρε Alex, μακαρι να εχουμε νεα αυτη τη βδομαδα. Φοβαμαι μηπως η καθυστερηση εχει σχεση με τις επικειμενες συγχωνευσεις νοσοκομειων. Δεν εχω πληροφοριες, φοβους εκφραζω μηπως περιμενουν τις συγχωνευσεις για να καθορισουν τελικα ποιες θεσεις θα προχωρησουν. Γαμωτο η αισιοδοξια και η υπομονη μου εξαντληθηκαν... :'(
γιωργος71:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςρε Alex, μακαρι να εχουμε νεα αυτη τη βδομαδα. Φοβαμαι μηπως η καθυστερηση εχει σχεση με τις επικειμενες συγχωνευσεις νοσοκομειων. Δεν εχω πληροφοριες, φοβους εκφραζω μηπως περιμενουν τις συγχωνευσεις για να καθορισουν τελικα ποιες θεσεις θα προχωρησουν. Γαμωτο η αισιοδοξια και η υπομονη μου εξαντληθηκαν... :'(
--- Τέλος παράθεσης ---
παιρνω τηλεφωνο το υπουργειο απο το πρωι αλλα στα γραφεια δεν το σηκωνουν εμαθε κανεις τιποτα?
stathis:
Nai mallon xekinhse h diadikasia. Ematha shmera oti h mia thesh pou phra einai se diadikasia diorismou, ypografwn ktl. H allh thesh pou me endiaferei perissotero eipan se 20 meres tha xeroun...H prwth einai apo telh Dekembri kai h deuterh apo Fevrouario kai se nosokomeio pou mporei kai na sygxwneuetai. Sorry gia ta greeklish grafw apo th douleia
dralex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςNai mallon xekinhse h diadikasia. Ematha shmera oti h mia thesh pou phra einai se diadikasia diorismou, ypografwn ktl. H allh thesh pou me endiaferei perissotero eipan se 20 meres tha xeroun...H prwth einai apo telh Dekembri kai h deuterh apo Fevrouario kai se nosokomeio pou mporei kai na sygxwneuetai. Sorry gia ta greeklish grafw apo th douleia
--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε να σε ρωτήσω τι θέση είναι αυτή που ξεκίνησε? Είναι ΜΕΘ ή γενική ιατρική ή αναισθησιολογία ή κάτι άλλο? Αθήνα ή επαρχία?
stathis:
Chirurgie eparxia.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση