Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
dralex:
Εγώ έπαιρνα επίσης όλο το πρωί τηλέφωνο και δεν το σήκωνε κανείς παρά μόνο το κέντρο. Με συνδέανε αλλά τίποτα. Βέβαια φίλε Στάθη το ότι είσαι επαρχία είναι πολύ καλό γιατί και άλλοι που ξέρω που διορίστηκαν επαρχία μάθαιναν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς πήγαινε η υπόθεσή τους από τις υπεύθυνες για την επαρχία. Είναι πιο τσακάλια (αν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο για υπάλληλο του συγκεκριμένου ιδρύματος). Για Αθήνα που είμαι εγώ, ποτέ δεν κατάφερα να πάρω μια σαφή απάντηση.. Φοβάμαι ότι αν ακούσω άλλο ένα " δεν έχουμε καμία πληροφόρηση και περιμένουμε" θα πάθω επί τόπου εγκεφαλική αιμορραγία και θα ψοφήσω
VERA:
Σε μένα απάντησαν ότι κινούνται αποκλειστικά οι θέσεις που αφορούν ΜΕΘ, ΜΕΝ και μονάδες τεχνητού νεφρού ανεξαρτήτως σε ποιο νοσοκομείο βρίσκονται. Ισχύει??
beenthere:
Εμενα μου λενε απλα πως δεν θα συζητησουν μαζι μου τις εντολες της υπηρεσιας. Ειμαι στα προθυρα νευρικου κλονισμου και ειλικρινα δεν αντεχω αλλη κοροιδια! Αν ξερει καποιος τι συμβαινει τελικα ας το παραθεσει...
stathis:
Akrivws etsi einai.h dikh mou thesh einai se eparxiako nosokomeio kai se klinikh pou exei meinei mono enas epimeliths kai exoun kanei epaneilhmena eggrafa gia na dioristw. H thesi pou vasika me endiaferei den xeroun akoma ti tha ginei kai pote tha trexei.Eipan na xanaparw se 20 meres. Auto gia tis meth kai men isxyei ontws opws kai gia tmhmata pou kindyneuoun amesa me anastolh leitourgias opws nefros rodos, kardiologikh xanthis ktl.
dralex:
Ξαναπήρα σήμερα τηλέφωνο. Μόλις προχωρήσουν οι ΜΕΘ και τα λοιπά, θα πάνε με αριθμό πρωτοκόλλου. Δε νομίζω να κάνουν καμιά "παράκαμψη" γιατί είναι κρίσιμη περίοδος για να προκαλέσουν τέτοια προβλήμτα. Κι αν κάνουν μια δυο αρκεί να προχωρήσουν. Μας πέθαναν πια..
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση