Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
DrG:
1. Νέα γνώση. Οι εισηγήσεις που έγιναν μετα τις 8/12/10 και στις οποίες ο εισηγητής δεν είναι από το νοσοκομείο που προκυρήσσει την θέση είναι άκυρες. Τάδε εφη Υπουργείο υγείας προ 2 εβδομάδων. Οι εισηγήσεις επιστρέφονται και τοποθετούνται νέοι εισηγητές. Το έμαθα διότι μου συνέβη σε μια εισήγηση. Με βάση αυτό είναι πιθανό να ακυρωθούν και κρίσεις που έγιναν με αυτές τις προυποθέσεις. Είναι επίσησς πιθανό να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα για να ακυρωθεί μια κρίση που έγινε με αυτές τις διαδικασίες. Όποιος γνωρίζει καποια λεπτομέρεια ας ενημερώσει.
2. Το να πιστεύει κανείς ότι στην Ελλάδα θα γίνει κάτι με οποιαδήποτε σειρά που να πηγάζει από αξιοκρατία, λογική και αναγκες είναι ουτοπία. Ο σώζων εαυτό σωθείτω.
beenthere:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος1. Νέα γνώση. Οι εισηγήσεις που έγιναν μετα τις 8/12/10 και στις οποίες ο εισηγητής δεν είναι από το νοσοκομείο που προκυρήσσει την θέση είναι άκυρες. Τάδε εφη Υπουργείο υγείας προ 2 εβδομάδων. Οι εισηγήσεις επιστρέφονται και τοποθετούνται νέοι εισηγητές. Το έμαθα διότι μου συνέβη σε μια εισήγηση. Με βάση αυτό είναι πιθανό να ακυρωθούν και κρίσεις που έγιναν με αυτές τις προυποθέσεις. Είναι επίσησς πιθανό να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα για να ακυρωθεί μια κρίση που έγινε με αυτές τις διαδικασίες. Όποιος γνωρίζει καποια λεπτομέρεια ας ενημερώσει.
2. Το να πιστεύει κανείς ότι στην Ελλάδα θα γίνει κάτι με οποιαδήποτε σειρά που να πηγάζει από αξιοκρατία, λογική και αναγκες είναι ουτοπία. Ο σώζων εαυτό σωθείτω.
--- Τέλος παράθεσης ---
Τι ειναι αυτο τωρα???? θα μας τρελανεις εντελως!!! απο που βγηκε αυτο και που το στηριζουν??? Ποιος σου το ειπε??
arspi:
Στο ν. 3868/2010, όπως και στον προηγούμενο 3754/2009 δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Απο την στιγμή που έχεις λάβει τέτοια απάντηση σίγουρα αναγράφεται και το σχετικό νομικό πλαίσο, μπορείς αν θέλεις να μας το κοινοποιήσεις?? ??? ;D
DrG:
Δεν έχω δει την απόφαση του υπουργείου. Πρόκειται για απάντηση της ΔΥΠΕ (με βαση την απόφαση) στο νοσοκομειο το οποίο ζήτησε έγκριση για να γινει κρίση για την οποία έχαν κατατεθεί εισηγήσεις και είχαν γινει και ενστασεις πριν 3 μήνες περίπου. Μου το μετεφερε ο εισηγητής που είναι από το νοσοκομείο και συμπληρωσε ότι θα οριστεί εκ νεου δευτερος εισηγητής ο οποίος θα προέρχεται από το ίδιο νοσοκομείο.
Δεν υπάρχει λογική.
psycho-action:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν έχω δει την απόφαση του υπουργείου. Πρόκειται για απάντηση της ΔΥΠΕ (με βαση την απόφαση) στο νοσοκομειο το οποίο ζήτησε έγκριση για να γινει κρίση για την οποία έχαν κατατεθεί εισηγήσεις και είχαν γινει και ενστασεις πριν 3 μήνες περίπου. Μου το μετεφερε ο εισηγητής που είναι από το νοσοκομείο και συμπληρωσε ότι θα οριστεί εκ νεου δευτερος εισηγητής ο οποίος θα προέρχεται από το ίδιο νοσοκομείο.
Δεν υπάρχει λογική.
--- Τέλος παράθεσης ---
απο Διαυγεια 3ηςυπε:οι εισηγητες για τισ κρισεις - πχ 22/03/2011 για γ.ν.αγ-δημητριος θεσ/νικης- δεν ειναι απο το ιδιο νοσοκομειο και οι δυο.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση