Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (38/179) > >>

VERA:
 Oι 681 θέσεις έχουν εγκριθεί και όπως φαίνεται οι διαδικασίες προχωρούν , οι δηλώσεις Λοβέρδου μάλλον αφορούν στα μελλοντικά σχέδια του Υπουργείου.Άλλωστε ο Λοβέρδος τα ίδια έλεγε και το Γενάρη και μετά ζήτησε 2000 θέσεις ιατρών από το υπουργείο εσωτερικών τις οποίες ο Ραγκούσης έθεσε σε προτεραιότητα!  Μη ξεχνάτε, όμως, ότι στο  νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα υπαρχει μια παράγραφος που αναφέρει ότι ο ιατρός ΕΣΥ εντάσσεται στην ΥΠΕ και όχι στο νοσοκομείο που προσλήφθηκε δηλαδή μπορεί να μετακινηθεί εντός της συγκεκριμένης ΥΠΕ. .. Άρα κατα πάσα πιθανότητα θα μας προσλάβουν αλλα το που θα καταλήξουμε θα το δούμε! Πάντως γνωρίζω ότι σε νοσοκομείο της  3ης ΥΠΕ που έθεσε πριν λίγες μέρες εγγράφως την ερώτηση για τις προσλήψεις , δόθηκε από το υπουργείο εγγράφως η απάντηση ότι ο κανόνας "1 προς 5" δεν ισχύει για όσες θέσεις προκυρήχθηκαν εντός του 2010! Προφανώς όλοι έχουμε ταλαιπωρηθεί αφάνταστα αλλά νομίζω ότι φτάνουμε στο τέλος του τούνελ. Εύχομαι να προλάβουμε και να πληρωθούμε και να μην μας προλάβουν οι εξελίξεις και αντί για μισθό μας δώσουν κανένα ομόλογο ελληνικού δημοσίου!! Καλή Ανάσταση και καλό κουράγιο...

DrG:
Αν και είμαι φύσει αισιόδοξο άτομο τους τελευταίους δύο μήνες δυσκολεύομαι να βρω τα δείγματα εκείνα στα οποία μπορεί κανείς στοιχεώδώς να στηρίξει ψηφίδες αισιοδοξίας. Αν σκεφτείτε αναδρομικά ότι πριν από δυο χρόνια καποιος θα σας έλεγε ότι σήμερα θα βρισκόμασταν σε αυτό το σημείο τι θα σκεφτόσασταν;

Αγαπητή Βέρα αν υπάρχει τέτοια γραπτή απάντηση σε οποιαδήποτε ΥΠΕ μήπως θα μπορούσες να μας κοινοποιήσεις το έγγραφο ή τα στοιχεία επικοινωνίας του υπευθύνου για να το διαπιστώσουμε ιδίοις όμασι και όχι ''μου είπε σου είπα του είπε''. Νομίζω είναι εξαιρετική η σημασία του εγγράφου αν προέρχεται από το Υπ Υγείας.

Κατα τα άλλα ...καλή (επ)-Ανάσταση.

Είθε δε να επέλθει και επιφότησις του Αγίου Πνεύματος εντός της κεφαλής του λατρευτού μας Υπουργού και των αξιοτιμων συνεργατών του καθώς και των πεφωτισμένων διοικητών-τριών πασών βαθμίδων και υγειονομικών σχηματισμών.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚατα τα άλλα ...καλή (επ)-Ανάσταση.

--- Τέλος παράθεσης ---

Το ότι θα άκουγα για επανάσταση και θα εννοούσαν μια θέση στο δημόσιο με μπόλικη συνταγογραφία.... Εεεε δεν το περίμενα. Συγνώμη.

Προσωπικά εύχομαι καλή Ανάσταση (και στους επαναστατημένους) και με το καλό να βρει ο καθένας το δρόμο του σύντομα.
Τώρα με τον ΕΟΠΥΥ εάν οι Γερμανοί τους βάλουν λίγο χέρι (μόνοι τους δεν θα κάνουν τίποτα) μπορεί να φτιάξουν κάποια πράγματα και για τον απλό πολίτη. Σκεφτείτε πως ότι εύχεστε για τους ασθενείς σας, το κάνετε για την μάνα σας, τον πατέρα σας, τον/την σύζυγο και το παιδί σας.

ioannis thessaloniki:
Aν στις εποχές που ζούμε , το ζήτημα είναι η συνταγογραφία, ζήτω που καήκαμε! Ολοι οι συνάδελφοι νομίζω ενδιαφέρονται για δουλειά κυρίως. Για να μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια. Η εποχή της συνταγογραφίας έχει περάσει στο παρελθόν. Όσοι άρμεξαν, άρμεξαν και τέλος.

DrG:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚατα τα άλλα ...καλή (επ)-Ανάσταση.

--- Τέλος παράθεσης ---

Το ότι θα άκουγα για επανάσταση και θα εννοούσαν μια θέση στο δημόσιο με μπόλικη συνταγογραφία.... Εεεε δεν το περίμενα. Συγνώμη.

--- Τέλος παράθεσης ---
καλά έκανες και δεν το περίμενες διότι δεν είμαστε μόνο γενικοί γιατροί εδώ και προφανώς δεν υπήρχε τέτοιος συνειρμός... ;D

"if all you have is a hammer, everything looks like a nail"

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση