Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
giannkom:
Συνάδελφοι, μήπως γνωρίζει κανείς - μετά τις προχθεσινές δηλώσεις του ΥΥΓ - αν τελικά θα προχωρήσουν, ή όχι, οι 681 θέσεις των ιατρών εντός του 2011? Κατά τη γνώμη μου, δεν στέκουν οι δηλώσεις του Υπουργού, από τη στιγμή που υπάρχει έγκριση για 1100 προσλήψεις εντός του 2011 σε διάφορους τομείς. Αν οι 681 θέσεις ιατρών δεν προχωρήσουν ,θα πρέπει να αντικατασταθούν από 681 θέσεις άλλων ειδικοτήτων (μήπως νοσηλευτών, ειδικοτήτων εκτός υγείας, τι?). Εκτός, αν δεν τηρηθεί καθόλου το ΦΕΚ για τις 1100 προσλήψεις. Μήπως όντως πάμε για φούντο σύντομα και δεν μας το λένε?
Σε αυτή τη φάση, καλύτερα να μας πούν άμεσα και ξεκάθαρα τι θα γίνει, ώστε τουλάχιστον να κάνουμε όποιο προγραμματισμό μπορούμε. Τα λέω όλα αυτά, διότι πριν περίπου 10 ημέρες με πήραν τηλέφωνο από το Υπουργείο Υγείας (η κρίση μου έγινε τέλη Δεκέμβρη) και με ρώτησαν κάτι διευκρινιστικό γραφειοκρατικής φύσης, προτού προωθήσουν τα χαρτιά μου στο Υπ. Εσωτερικών. Μου ανέφεραν, μάλιστα, οτι μαλλον σε ένα - δύο μήνες, θα πρέπει να αναμένω το ΦΕΚ διορισμού μου, αλλά δεν ήταν σίγουροι 100%. Όλα αυτά βέβαια πριν τις δηλώσεις του αγαπητού κ. Λοβέρδου...
Δεν θέλω να κλείσω το κείμενο με εκφράσεις τύπου "Ας ελπίζουμε" ή "ας προσευχόμαστε". Δεν ζούμε στο Μεσαίωνα. Πρέπει με κάποιο τρόπο να μάθουμε τι θα γίνει οριστικά, είτε θετικό είναι αυτό, είτε αρνητικό.
Καλή Ανάσταση.
arspi:
Χρόνια πολλά & Καλή Ανάσταση σε όλους!!!!!! :)
dralex:
Επίσης συνάδελφε. Θυμάμαι πέρσι το Πάσχα μου εύχονταν άντε καλή αποκατάσταση. Και τα Χριστούγεννα το ίδιο.. Ελπίζω αυτή να μην έρθει μαζί με τα καλά στερνά..
ioannis thessaloniki:
Μην είστε απαισιόδοξοι.....Η κατάσταση είναι για όλους δύσκολη, ακόμη και μας τους ΓΙ που υποτίθεται μέχρι τώρα δεν υπήρχε πρόβλημα, αλλά το εθνικό τυπογραφείο βρήκε τρόπο να μας καθυστερεί. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση