Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
Gatekeeper:
Το ζήτημα δεν είναι τι ξέρει το Υπουργείο αλλά τι προσβάσεις έχεις για έγκυρη ενημέρωση. ;)
Δεν νομίζω ότι οι υπαλληλοι του Υπουργείου έχουν όρεξη να ενημερώνουν τον οποιοδήποτε.
dralex:
Είναι γεγονός ότι δεν έχω πρόσβαση στον υπουργό και τους υφυπουργούς αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση δε νομίζω ότι κι αυτοί κόπτονται ιδιαίτερα για τον θα προσληφθώ εγώ κι εσύ. Ελπίζω βέβαια να μη δικαιολογείς τη συμπεριφορά των υπαλλήλων του υπουργείου που θα μπορούσαν αν ήθελαν να πάρουν ένα τηλέφωνο και να μάθουν κάτι για αυτό που τους ρωτάμε αντί να μας κοιτάνε σα χάνοι και με μια λύπηση κάποιες φορές... Εύχομαι πάντως κανείς τους να μη βρεθεί σε παρόμοια θέση με αυτή κάποιων από εμάς που έχουμε αλλά δεν έχουμε αλλά ίσως έχουμε αλλά μπορεί και να μην έχουμε δουλειά.
Βασίλης Δημητρίου:
Ας μην τα βάζουμε με τις υπαλλήλους. Νομίζω ότι είναι αρκετά φιλότιμες. Όσες φορές έχω πάει, μου λένε ότι περιμένουν εντολές. Το θέμα έχει κολλήσει στα Υπ. Οικονομικών, Εσωτερικών.
Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
«Ψαλίδισμα» πέφτει στις προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών, λόγω του «πέντε φεύγουν, ένας έρχεται»... Ετσι θα προσληφθούν 2.000 γιατροί από τους 3.800 γιατρούς των οποίων εκκρεμούσε η πρόσληψη, ενώ αντί για 5.000 νοσηλευτές θα προσληφθούν 3.000.
Να σημειωθεί οτι 3800 είναι οι συνολικές προς κρίση θέσεις που εκκρεμούν. Στο υπουργειο τουτη την στιγμή λιμνάζουν περί 442 προσλήψεις (διαχειρίσιμο νούμερο)
ianak:
ξέρει κανεις να μας ει τι γινεται επιτελους? οι θέσεις που κρεμουν (3800) ειναι αυτες που εχουν προκυρυχθει ή που έχουν κριθει και ποιους 2000θα παρει? στην επαρχια τους πρωτους αναλογα την ειδικοτητα? θα λαλησουμε .....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση