Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (6/179) > >>

dralex:
Συνάδελφε Βασίλη δεν θα τα έβαζα μαζί τους αν δεν είχα τους λόγους μου.Κάποιες ναι είναι ευγενέστατες αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα όχι τα λόγια και τα χαμόγελα κατανόησης.Όσο για το δημοσίευμα της ελευθεροτυπίας τι να πω μακάρι να ισχύει.Ήδη πάντως αισθάνομαι καλύτερα και νοιώθω πως ίσως και να υπάρχει ελπίδα.Μακάρι για όλους μας!!

ianak:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυνάδελφε Βασίλη δεν θα τα έβαζα μαζί τους αν δεν είχα τους λόγους μου.Κάποιες ναι είναι ευγενέστατες αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα όχι τα λόγια και τα χαμόγελα κατανόησης.Όσο για το δημοσίευμα της ελευθεροτυπίας τι να πω μακάρι να ισχύει.Ήδη πάντως αισθάνομαι καλύτερα και νοιώθω πως ίσως και να υπάρχει ελπίδα.Μακάρι για όλους μας!!

--- Τέλος παράθεσης ---

μακαρι να ισχυει τι? λες να γινουν οι διορισμοι στις κρισεις που εχουν ηδη γινει? και αυτες που εκκρεμουν?

dralex:
Ianak τι σημασία έχει αυτό που ρωτάς; Αν πάρει 2000 θα τους πάρει όλους όσους βρίσκονται στο υπουργείο. Αυτό με την επαρχία έλεος πια.Αν κάποιος έχει προσληφθεί στη θεσσαλονίκη πρέπει να μείνει άνεργος δηλαδή; Και για όλη τη χρονιά θα συνεχίσει να προσλαμβάνει ότι πρακτικό κρίσεων πηγαίνει στο υπουργείο μέχρι να φτάσει τους 2000.Too good to be true

ianak:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςIanak τι σημασία έχει αυτό που ρωτάς; Αν πάρει 2000 θα τους πάρει όλους όσους βρίσκονται στο υπουργείο. Αυτό με την επαρχία έλεος πια.Αν κάποιος δηλαδή έχει προσληφθεί στη θεσσαλονίκη πρέπει να μείνει άνεργος δηλαδή;

--- Τέλος παράθεσης ---
με ηρεμησες καπως γιατι αν ειναι λιγοι οπως αναφερεις τοτε ναι θα τους πάρει όλους αλλα με ποια κριτηρια θα διορισει? εχεις δικιο με την επαρχια αλλα υποτίθεται οτι εκει ειναι οι αναγκες τους.
η κριση μου ειναι στο υπουργειο και περιμενω διορισμο αλλα περιμενω και εισηγηση απο αλλο νοσοκομειο που με ενδιαφέρει άμεσα και θελω να κανονισω τη ζωη μου γιατι ο διορισμος ο πρωτος ειναι επαρχια

beenthere:
Δεν εχει καμια λογικη αυτο που γινεται.
Οι γιατροι εξαιρεθηκαν απο την αναστολη προσληψεων. Το υυκα διαβεβαιωνε πως δεν θα γινει κατι τετοιο. Παρ'ολα αυτα τρεχουν ο,τι υπηρχε στο υπουργειο εως 31/12 και παγωνουν τους διορισμους το '11. Ζουμε το θεατρο του παραλογου. Και παλι δεν αντιδρα κανενας ιδιαιτερα. Μιλαμε για θεσεις που ηταν κολλημενες 2 χρονια πισω και, ως ποτε θα μας κοροιδευουν; Πρεπει να αντιδρασουμε μαζικα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση