Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
VERA:
Όλες οι θέσεις περνάν υποχρεωτικά από το ΥΠΕΣ για να καταγραφούν και να μην ξεπεραστεί ο προβλεπόμενος αριθμός προσλήψεων. Και εμένα μου έκανε εντύπωση ότι από τη στιγμή υπογραφής τους από το γενικό γραμματέα μέχρι τη δημοσίευση του ΦΕΚ μεσολαβούσαν σχεδόν 15 μέρες. Πάντως από το υπουργείο υγείας αναφέρουν ως πιθανότερη ημερομηνία για την εμφάνιση των ΦΕΚ τον Ιούνιο...μακάρι...
VASULARC:
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 681; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ; ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ;
dralex:
Το μόνο που ξέρω που λέγανε και από τις αρχές του χρόνου είναι ότι θα γινόταν άλλο ένα κύμα προσλήψεων το Δεκέμβρη. Τώρα όμως που οι πρώτες αργήσαν ήδη τόσο πολύ όλα είναι ακόμη στον αέρα..
VASULARC:
ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1100 ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΘΕΙ (ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ) ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ 681. ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ Η ΤΥΧΗ.... ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ!
DrK:
Και μόνο το γεγονός ότι λαμβάνουμε υπ´ όψιν ... φήμες και διαρροές δείχνει πολλά. Κατα τη γνώμη μου τίποτα δεν είναι αξιόπιστο ως πληροφορία. Πιστεύω ότι θα καταλάβουμε περισσότερα από τον Ιούλιο και μετά οπότε και σύμφωνα με το προγράμμα θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις για τις αλλαγές στο ΕΣΥ. Αν αλλάξουν οργανογραμματα νοσοκομείων και καταργηθούν θέσεις δεν ειμαι σιγουρος για το τι θα γινει. Τότε ο καθένας θα πρέπει να σκεφτεί αν θέλει τη θέση με τις συνθήκες που θα έχουν διαμορφωθεί.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση