Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
dralex:
Τελικά δεν έχω καταλάβει. Περνάνε οι προσλήψεις ΟΛΕΣ από το Γενικό Λογιστήριο ή μόνο οι νέες θέσεις? Σε συνάδελφο στη ΜΕΘ του είπαν στο υπουργείο ότι το χαρτί του μετά το γενικό γραμματέα θα πάει στο γραφείο δημοσιονομικού ελέγχου, μετά στο υπουργείο εσωτερικών και μετά στο ΦΕΚ. Όταν ρώτησε συγκεκριμμένα αν θα πάει κάπου αλλού του είπαν όχι. Σημειώνω ότι η θέση που έχει πάρει είναι θέση από την οποία παραιτήθηκε ο προηγούμενος επιμελητής Β. Μήπως το γραφείο δημοσιονομικού ελέγχου είναι στο γενικό λογιστήριο? Ή μήπως εκτελεί χρέη αντίστοιχα με το λογισήριο?
VERA:
Η επιτροπή του δημοσιονομικού ελέγχου έχει την ίδια διεύθυνση με το γενικό λογιστήριο του κράτους( Μενάνδρου 2). Υποθέτω ότι δεν αποτελεί ξεχωριστή υπηρεσία και ότι είναι ενταγμένη στο γενικό λογιστήριο. Οι θέσεις που καλύπτονται για πρώτη φορά , όντως απαιτούν κάποια επιπλέον διαδικασία εκτός από τον δημοσιονομικό έλεγχο.
dralex:
Ψάχνω στο διαδίκτυο δε βλέπω πουθενά πως συνεχίζεται η απεργία στο λογιστήριο του κράτους. Κάνανε μια απεργία 4ήμερη λέει που έληξε. Έχετε κανένα νεότερο? Αύριο θα αρχίσει ο αγώνας να πιάσω στο τηλέφωνο κάποιον και σε εκείνη την Υπηρεσία. Γολγοθάς..
VERA:
Όντως η απεργία στο Γενικό Λογιστήριο έληξε. Το Εθνικό Τυπογραφείο λειτουργεί. Αν ισχύει ότι η πορεία των φακέλων είναι γενικός γραμματέας- υπουργείο εσωτερικών - δημοσιονομικός έλεγχος-εθνικό τυπογραφείο αυτό σημαίνει ότι τα ΦΕΚ δεν θα αργήσουν. Στο εθνικό τυπογραφείο πάντως είναι σχετικά εξυπηρετικοί και αν του πεις το όνομά σου σου λένε αν έχει φτάσει ο διορισμός σου ( διοτί συνήθως απαιτείται ένα διάστημα μέχρι να δημοσιευτεί το ΦΕΚ).
dralex:
Είναι γενικός γραμματέας - δημοσιονομικός έλεγχος - υπουργείο εσωτερικών και ΦΕΚ η σειρά. Τα έχω εδώ γραμμένα μπροστά μου που τα είπε στο συνάδελφο η κοπέλα στο υπουργείο.
Για το υπουργείο εσωτερικών δεν ξέρει κανείς πόσο καιρό παίρνει. Αν και οι 8 αυτές προσλήψεις που δημοσιεύτηκαν βγήκαν σχετικά σύντομα. Δεν ξέρουμε βέβαια αν αυτές περάσαν από το ΥΠΕΣ..
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση