Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
giannkom:
Εγώ στις 26/4 είχα πάει η ίδια στο Υπουργείο. Μου είπαν οτι είχα πάρει υπογραφή από το ΓΓ. Η υπάλληλος εκτιμούσε οτι σε λίγο καιρό θα έφευγε για ΥΔΕ αλλά δεν ήξερε πόσο καιρό θα έκανε στο ΥΠΕΣ. Φεύγοντας μου είπε οτι μπορεί και σε 2 εβδομάδες να προχωρούσε ο διορισμός. Ακόμα αναμένω, όπως και οι περισσότεροι. Δεν έχω ξαναμιλήσει με το Υπουργείο από τότε.
arspi:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα δεν έβρισκα τη γραμματέα που ασχολείται με τις προσλήψεις και είπα στο κέντρο να με συνδέσει με κάποιο άλλο γραφείο που ασχολείται με τις προσλήψεις. Εκεί μου είπαν πως οι πρώτες θέσεις έχουν φύγει για το ΦΕΚ. Μήπως νόμιζε ότι ρωτούσα για αγροτικά? Αν και τόνισα ότι ρωτώ για τις 681 θέσεις... Ρώτησα πώς μπορώ να σιγουρευτώ πως είναι στο ΦΕΚ και παρεξηγήθηκε, μου είπε πως είναι σίγουρη..
--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό μπορεί να διασταυρωθεί, αν μιλήσεις με τον αρμόδιο υπάλληλο του Εθν. Τυπογραφείου.
dralex:
Λέω να μην αρχίσω να τους ρωτάω κι αυτούς στο τυπογραφείο ακόμη μέχρι να πάει εκεί το χαρτί μου. Μετά θα γίνουμε κολλητάρια και μ'αυτούς...
kefalidisg:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛέω να μην αρχίσω να τους ρωτάω κι αυτούς στο τυπογραφείο ακόμη μέχρι να πάει εκεί το χαρτί μου. Μετά θα γίνουμε κολλητάρια και μ'αυτούς...
--- Τέλος παράθεσης ---
Πάντως για να δείτε αν πραγματικά προχωράει ο διορισμός σας αυτό πρέπει να κάνετε. Πάρτε στο ΕΤ στο 2105279000 και ρωτήστε, έιναι πολύ ευγενικοί και απαντούν αμέσως. Βλέπουν στο ΗΥ τους αν έχει καταχωρηθεί το όνομα σας και σας λέει σε πια φάση βρίσκονται. Δεν διαρκεί λίγο η διαδικασία στο ΕΤ, τα δικά μας έφθασαν στις 21/4, στάλθηκαν για έλεγχο στις 26/4 και ακόμη στον έλεγχο βρίσκονται, όταν τελειώσουν από εκεί θα εκδωθούν. Μάλιστα μου είπαν πως ο έλεγχος διαρκεί περίπου 15 εργάσιμες ημέρες.
giannkom:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛέω να μην αρχίσω να τους ρωτάω κι αυτούς στο τυπογραφείο ακόμη μέχρι να πάει εκεί το χαρτί μου. Μετά θα γίνουμε κολλητάρια και μ'αυτούς...
--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε, το θέμα είναι να φτάσουν τα χαρτιά στο ΕΤ. Μετά θεωρώ οτι το θέμα έχει λήξει και θα προχωρήσει ο διορισμός με τους συγκεκριμένους ρυθμούς που έχουν εκεί, στους οποίους όμως δεν μπορούμε να επέμβουμε με τηλέφωνα (και δεν έχει νόημα). Δηλαδή, θεωρώ οτι το κρίσιμο σημείο είναι να φύγουν τα χαρτιά από το ΥΠΕΣ προς στο ΕΤ. Όπως κατάλαβα, το ΥΠΕΣ είναι αυτό που ρυθμίζει τους διορισμούς, τον αριθμό τους και το πότε θα γίνουν (με τι ρυθμούς δηλαδή). Εκεί θα ήταν το ιδανικό να μάθουμε τι γίνεται. Αυτοί μπορούν να κάνουν την οποιαδήποτε "ζημιά". Μπορούμε να μάθουμε αν έχουν φτάσει εκεί τα χαρτιά μας και πότε θα τα διώξουν άραγες?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση