Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (7/179) > >>

Βασίλης Δημητρίου:
Γιατί λες ότι "τρεχουν ο,τι υπηρχε στο υπουργειο εως 31/12"; Ούτε αυτές οι προσλήψεις προχωρούν!

dralex:
Έλα ντε. Κι εγώ να πω την αλήθεια όταν είδα το προηγούμενο post λέω: μήπως κάτι ξέρει; Αλλά είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει πληροφόρηση ότι οι προσλήψεις του 2010 προχωρήσανε. Όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε... είδωμεν...

beenthere:
Συναδερφοι που ξερω διοριστηκαν με κρισεις του 12/10. Υποθετω ηταν θεμα διοικητων που πιεσαν να μπουν στους τυχερους που πηραν διορισμο εως τις 31/12; Πως επιλεχθηκαν ποιες θεσεις θα προχωρησουν; Οποιος ξερει κατι παραπανω ας το παραθεσει.

dralex:
Από ότι ξέρω προχωρήσανε οι γραμματίνες όσες προσλήψεις προλάβανε μέχρι τις 31/12. Δεν έγινε κάποια επιλογή. Απλά κατά την ταπεινή μου γνώμη, ενώ ξέρανε πως θα παγώσουν τα πάντα το νέο έτος (μας το λέγανε άλλωστε και δεν θέλαμε να το πιστέψουμε) δεν κάνανε ό.τι μπορούσανε να σπρώξουν όλα τα πρακτικά που είχαν στα χέρια τους, δύσκολο μεν αλλά όχι και ακατόρθωτο. Εγώ αν ήμουν στη θέση τους θα έκανα τα πάντα να βοηθήσω τους νέους επαγγελματίες που κρέμονται από το αν εγώ θα βάλω μια σφραγίδα παραπάνω μπας και βρει δουλειά έστω και ένας ακόμη από αυτούς. Εύχομαι να μη βρεθεί καμιά τους στη θέση που είμαστε κάποιοι αυτή τη στιγμή. Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι αλλά με τρώει ...

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπό ότι ξέρω προχωρήσανε οι γραμματίνες όσες προσλήψεις προλάβανε μέχρι τις 31/12. Δεν έγινε κάποια επιλογή. Απλά κατά την ταπεινή μου γνώμη, ενώ ξέρανε πως θα παγώσουν τα πάντα το νέο έτος (μας το λέγανε άλλωστε και δεν θέλαμε να το πιστέψουμε) δεν κάνανε ό.τι μπορούσανε να σπρώξουν όλα τα πρακτικά που είχαν στα χέρια τους, δύσκολο μεν αλλά όχι και ακατόρθωτο. Εγώ αν ήμουν στη θέση τους θα έκανα τα πάντα να βοηθήσω τους νέους επαγγελματίες που κρέμονται από το αν εγώ θα βάλω μια σφραγίδα παραπάνω μπας και βρει δουλειά έστω και ένας ακόμη από αυτούς. Εύχομαι να μη βρεθεί καμιά τους στη θέση που είμαστε κάποιοι αυτή τη στιγμή. Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι αλλά με τρώει ...

--- Τέλος παράθεσης ---

1.Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
2.Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση