Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
jupiter:
Μετά από λεπτομερή παρακολούθηση των δελτίων ειδήσεων και των κουτσομπολιών στα blogs πιστεύω πως δεν υπάρχει πιθανότητα εκογών. Και αν γίνουν εκλογές πραγματικά τώρα το τελευταίο που πρέπει να μας νοιάζει είναι η πρόσληψη, αφού θα χρεοκοπήσουμε μέσα σε μια βδομάδα..
VERA:
Χωρίς να είμαι συνταγματολόγος έχω την εντύπωση ότι όταν προκυρήσσει κανείς πρόωρες εκλογές, αυτές πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός 40 ημερών. Άρα δεν μπορούν να τις προκυρήξουν τώρα για να πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβρη. Επιπλέον , όπως, διάβασα σε ένα site ΔΥ και με κάθε επιφύλαξη το μεταφέρω σε περίπτωση προεκλογικής περιόδου παραμένουν στο ΕΤ όλα τα έγγραφα που έχουν πάρει ΚΑΔ και απλά ολοκληρώνεται η διαδικασία αμέσως μετα τις εκλογές. Όσα έγγραφα δεν έχουν παρει ΚΑΔ επιστρέφουν στην υπηρεσία που τα έστειλε.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών διότι το ΔΝΤ αρνείται επί του παρόντος να μας δώσει το τμήμα της πέμπτης δόσης που του αναλογεί αν δεν δώσει εγγυήσεις η ΕΕ ότι δεν θα χρεοκωπήσουμε!!!Φαντάζεστε να προκυρηχθούν και εκλογές?? Τότε έιναι που ΔΕΝ θα εγγυηθούν οι ευρωπαίοι. Αρα εκλογές δεν θα γίνουν και θα διοριστούμε. Τώρα αν μετά ψάχνουμε τα χαρτιά για τη βίζα της Αυστραλίας δεν ξέρω αλλά ότι θα διοριστούμε, θα διοριστούμε!! :D :D
jupiter:
Σαββατοκύριακο.. No news, αλλά τουλάχιστον δε θα είμαστε όλη μέρα με το ένα μάτι στο σάιτ του εθνικού τυπογραφείου για δυο μερούλες μπας και γλυτώσουμε από την επιληψία...
tired:
Καλημερα. Μηπως εμαθε κανεις ποτε περιπου θα βγουν τα αποτελεσματα απο τα επικουρικα; Εστω μια παρηγορια στον αρρωστο.....!
jupiter:
Αυτό που ξέρω είναι ότι βγήκαν πάλι σήμερα μια δυο προσλήψεις στο ΦΕΚ. Απορώ πώς ξαφνικά θα εμφανστούν 600.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση