Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (86/179) > >>

jupiter:
ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΦΕΚ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΝΑΝΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΠΛΕΟΝ!ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ

tired:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑΛΛΑ ΔΥΟ ΦΕΚ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΝΑΝΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΠΛΕΟΝ!ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ

--- Τέλος παράθεσης ---

Συναδελφε σε παρακαλω εξηγησε μου απο που φαινεται στο ΦΕΚ ποτε εγινε η κριση;
στο παρακατω ΦΕΚ που δεν εχω περασει το ονομα π.χ;

του Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ» με την
υπ’ αριθμ. Υ10α/ΓΠ/11728/10−05−2011.
(Αριθμ. βεβ. Δ/νσης Προσλήψεων Προσωπικού της
Γ.Γ.Δ.Δ.& Η.Δ.: ΔΙΠΠ/527/19−05−2011)
(Αριθμ. βεβ. ΥΔΕ στο Υ.Υ. & Κ.Α. 2412/12−05−2011)

Sophia:
Συγχαρητηρια σε ολους που πηραν ΦΕΚ!Οι ημερομηνιες που βλεπουμε στο σημερινα πρωτα φεκ αφορουν σε  αποφασεις του Απριλιου αλλα λογω παραιτησης  διορίζεται  ο επομενος συμφωνα με την κριση των εισηγητων.Λοιπον ψυχραιμια, χωρις αυτο να συμαινει οτι πρεπει να σωπασουμε.Εχουν παρει φεκ ατομα που εχουν μεταγενεστερες ημερομηνιες αποφασεων και υπογραφων απο εμενα και απο οτι καταλαβαινω και απο καποιους  απο εσας.Δεν πρεπει να το αφησουμε παλι να περασει οπως τον Δεκεμβριο γιατι μπορει να γινουν οι μισοι διορισμοι τωρα μεχρι Ιουνιο και οι υπολοιποι τον Δεκέμβριο και μετα.Αυτο δεν το εχω ακουσει αλλα κρινοντας απο την σταση τους τον Δεκεμβριο το σκεφτομαι.

jupiter:
Δε φαίνεται πότε έγινε η κρίση.Απλά άλλους από αυτούς τους ξέρω και άλλοι έχουν ημερομηνία που πέρασαν από το ΥΠΕΣ δέκα μέρες μετά από τη δική μου που πήγε στο τυπογραφείο.Δε λέω ότι είχαν μέσο ή τίποτα τέτοιο.Απλά ότι αυτοί εκεί μέσα όπως και στο υπουργείο δεν καταλαβαίνουν πως τέτοια μικρολαθάκια κατ´ αυτούς είναι παρεξηγήσιμα και μπορούν να μας τρελλάνουν

tired:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔε φαίνεται πότε έγινε η κρίση.Απλά άλλους από αυτούς τους ξέρω και άλλοι έχουν ημερομηνία που πέρασαν από το ΥΠΕΣ δέκα μέρες μετά από τη δική μου που πήγε στο τυπογραφείο.Δε λέω ότι είχαν μέσο ή τίποτα τέτοιο.Απλά ότι αυτοί εκεί μέσα όπως και στο υπουργείο δεν καταλαβαίνουν πως τέτοια μικρολαθάκια κατ´ αυτούς είναι παρεξηγήσιμα και μπορούν να μας τρελλάνουν

--- Τέλος παράθεσης ---

Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση